Αθλητικός διευθυντής Κραϊόβα : «Με τον Ουζουνίδη υπάρχει σημαντική βελτίωση»

Αθλητικός διευθυντής Κραϊόβα : «Με τον Ουζουνίδη υπάρχει σημαντική βελτίωση»

Ο αθλητικός διευθυντής της Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, Σίλβιαν Κριστέσκου αναφέρθηκε στη βελτίωση που παρουσιάζει η ρουμανική ομάδα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία.

Στη βελτίωση που παρουσιάζει η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην τεχνική ηγεσία αναφέρθηκε ο αθλητικός διευθυντής της ρουμανικής ομάδας , Σίλβιαν Κριστέσκου.

Η Κραϊόβα μετράει 3/3 νίκες και μάλιστα με μηδέν παθητικό. Έτσι, έχει καταφέρει να μειώσει τη διαφορά στο -4 από τις Στεάουα και Έκομαξ Κλουζ που φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας, κάτι το οποίο πιστώνεται ο Έλληνας τεχνικός.

«Ο κόουτς έχει φέρει μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας. Υπάρχει βελτίωση. Μπορεί να δείτε πως υπάρχει οργάνωση και πρόοδος. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που γίνεται στην ομάδα αυτή τη στιγμή.

Ελπίζουμε θα είναι όσο καλύτερη γίνεται η εικόνα της ομάδας. Βλέπουμε από παιχνίδι σε παιχνίδι πως η ομάδα παίζει καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Ουζουνίδης κάνει πολύ καλή δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σίλβιαν Κριστέσκου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ