Ο «μέγας» Καπίνο της Σαντχάουζεν και η αναφορά για την ΑΕΚ

Ο «μέγας» Καπίνο της Σαντχάουζεν και η αναφορά για την ΑΕΚ

Ο Έλληνας γκολκίπερ ήταν ο MVP στο 0-0 με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ και αποθεώθηκε από τον γερμανικό Τύπο, ενώ το όνομα του κυκλοφόρησε ξανά στη χώρα μας.

Η ΑΕΚ θα χρειαστεί έναν βασικό τερματοφύλακα το καλοκαίρι, αφού το δίδυμο Τσιντώντας-Αθασιάδης δεν έπεισε. Ούτε με τον Μάσιμο Καρέρα, ούτε με τον Μανόλο Χιμένεθ. Πιθανότατα και νέος προπονητής να έρθει μετά το τέλος της σεζόν, την ίδια εισήγηση θα κάνει: την απόκτηση ενός ενδεκαδάτου γκολκίπερ.

Οι «κιτρινόμαυροι» τσεκάρουν την αγορά, μεταξύ της οποίας και την ελληνική, το τελευταίο διήμερο αναφέρθηκαν ο Μανδάς του Ατρόμητου και ο Χριστογεώργος του Παναθηναϊκού, αλλά αμφότεροι είναι νεαροί και φερέλπιδες, αλλά όχι δοκιμασμένες λύσεις.

Επί τάπητος τέθηκε την Τετάρτη και ένας άλλος Έλληνας τερματοφύλακας, ο Στέφανος Καπίνο. Ο 26χρονος με παρελθόν στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό, βγάζει τα… προς το ζην στη Γερμανία τα τελευταία χρόνια και αναμφίβολα, συνιστά μία ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Ο Καπίνο ανήκει στη Βέρντερ Βρέμης μέχρι τον Ιούνιο του 2022, όμως παραχωρήθηκε με δανεισμό στη Σαντχάουζεν μέχρι τις 30/6. Ο σκοπός επιτυγχάνεται, αφού ο Έλληνας διεθνής έχει παίξει 9 φορές στη Bundesliga 2.

Κατά σύμπτωση, το ζενίθ του Καπίνο με τη Σαντχάουζεν συνέβη στο τελευταίο παιχνίδι με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, που έληξε ισόπαλο 0-0.

«Μπορούμε να ευχαριστήσουμε τον τερματοφύλακα μας, ο οποίος μα κράτησε στο παιχνίδι» δήλωσε ο προπονητής, Γκέρχαρντ Κλέπινγκερ. Όσο για τον τοπικό Τύπο, σχολίασε την απόδοση του Καπίνο με τίτλους όπως «Παγκόσμια κλάση» και «Μέγας»…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ