Τα νούμερα του Λαμκέλ Ζε δικαιώνουν τον Μπόλονι (vid)

Τα νούμερα του Λαμκέλ Ζε δικαιώνουν τον Μπόλονι (vid)

Ο Καμερουνέζος επιθετικός αποδεικνύει στη Σαρλερουά γιατί ο Ρουμάνος επέμεινε να τον φέρει στον Παναθηναϊκό.

Η μία όψη του Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε που έμαθαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, όταν ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο της έλευσης του στην Αθήνα, ήταν αυτή του… τρελού. Με τις απρόβλεπτες αντιδράσεις, με την επίσκεψη του στο προπονητικό της Αντβέρπ με φανέλα της Άντερλεχτ.

Η άλλη όψη του Καμερουνέζου εξτρέμ ήταν αυτή που ήξερε ο Λάζλο Μπόλονι και για την οποία ήθελε να τον φέρει στο Κορωπί. Και αυτή που εκτίμησε ο νέος προπονητής της Αντβέρπ, Φρανκ Βερκάουτερν και δεν τον άφησε να φύγει…

Οι αριθμοί δικαίωσαν τον Βέλγο τεχνικό. Ο Βερκάουτερν αξιοποίησε τον Λαμκέλ Ζε στην επίθεση και αυτός σε 9 συμμετοχές έχει σκοράρει 5 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ. Ο 26χρονος επιθετικός κάλυψε με τον καλύτερο τρόπο το κενό του Ντιεμερσί Εμποκανί και είναι… άλλος άνθρωπος!

«Ως προπονητής δεν μπορώ να πω ότι φοβάμαι να συνεργαστώ με τον Λαμκέλ Ζε. Θα ήταν ντροπή για την ομάδα να στείλω τον παίκτη σε άλλο περιβάλλον χωρίς να κερδίσουμε λεφτά. Χωρίς να του δώσω τη δυνατότητα να δείξει τις ικανότητες του» εξήγησε ο Βερκάουτερν.

Αυτά θα τα βλέπει ο Μπόλονι και θα αναρωτιέται τι θα συνέβαινε εάν είχε προλάβει να φέρει τον Λαμκέλ Ζε στον Παναθηναϊκό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ