«Η Φενέρμπαχτσε αποφασίζει για τον Μπελχαντά»

«Η Φενέρμπαχτσε αποφασίζει για τον Μπελχαντά»

Σύμφωνα με το πρακτορείο «Fotomac» ο ατζέντης του Μπελχαντά πρότεινε τον πελάτη του στη Φενέρμπαχτσε και περιμένει την απάντηση της.

Στη Γαλατάσαραϊ ο πρόεδρος Μουσταφά Τσενγκίζ και ο προπονητής, Φατίχ Τερίμ τσακώθηκαν έντονα για την αποπομπή του Γιουνές Μπελχαντά και στη Φενέρμπαχτσε σκέφτονται σοβαρά να ασχοληθούν με τον πρώην αρχηγό της «Τσιμ-μπομ».

Μετά τη Μπεσίκτας που συνδέθηκε τις προηγούμενες μέρες με τον Μπελχαντά, η τρίτη μεγάλη ομάδα της Κωνσταντινούπολης φέρεται να εξετάζει την απόκτηση του 31χρονου ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο «Fotomac», ο ατζέντης του Μπελχαντά πρότεινε τον πελάτη του στη Φενέρμπαχτσε. Ο Μπελχαντά φέρεται να επιθυμεί να μην μετακομίσει για οικογενειακούς λόγους και έχει δηλώσει διατεθειμένος να παίξει στα «καναρίνια».

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο τεχνικός διευθυντής της Φενέρ, Εμρέ Μπελόζογλου δεν έμεινε αδιάφορος, αλλά ζήτησε χρόνο από τον μάνατζερ του Μπελχαντά για να απαντήσει.

Ο Εμρέ θα συζητήσει με τους προπονητή και τη διοίκηση της Φενέρ για τον Μαροκινό μέσο και θα αποφασίσουν, λαμβάνοντας υπόψη τους αγωνιστικά, οικονομικά και άλλα δεδομένα.

Η οριστική απάντηση της Φενέρ για τον Μπελχαντά θα δοθεί στις επόμενες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ