Η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να τάσσεται κατά της European Super League

Η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να τάσσεται κατά της European Super League

Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ-Κελαϊφι, εξέφρασε επίσημα την πλήρη αντίθεσή του σχετικά με τη δημιουργία της European Super League.

Η Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει σταθερά αντίθετη στην ίδρυση της European Super League, κάτι που ξεκαθάρισε με τον πλέον επίσημο τρόπο και ο πρόεδρος των Παριζιάνων.

O ισχυρός άντρας της Παρί, Νάσερ Αλ-Κελαϊφι, έκανε ξεκάθαρο για άλλη μια φορά πως η ομάδα του τάσσεται κατά της δημιουργίας της ενιαίας ευρωπαϊκής λίγκας, τονίζοντας με επίσημη τοποθέτησή του πως ο σύλλογος θα συνεχίσει να εργάζεται στο πλευρό της UEFA.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της Παρί:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να έχει την πεποίθηση ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα για τον κάθε ένα. Ήμουν επίμονος και ξεκάθαρος για αυτό από την αρχή. Ως σύλλογος είμαστε μία οικογένεια και μια κοινότητα, όπου κινητήρια δύναμη είναι οι οπαδοί μας. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό.

Πιστεύουμε ότι οποιαδήποτε πρόταση χωρίς την στήριξη της UEFA – ενός οργανισμού που δουλεύει για την πρόοδο και τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου εδώ και περίπου 70 χρόνια- δεν λύνει τα τρέχοντας ζητήματα που απασχολούν την ποδοσφαιρική κοινότητα, αντιθέτως έχουν ιδιοτελή συμφέροντα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα συνεχίζει να εργάζεται στο πλευρό της UEFA, της ECA και όλων των μετόχων της ποδοσφαιρικής οικογένειας, βασιζόμενη στις αρχές της καλής πίστης, της αξιοπρέπειας και του σεβασμού προς όλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ