Η Fotospor προτείνει Ανατολικοευρωπαϊκή Λίγκα με… ελληνικό χρώμα

Η Fotospor προτείνει Ανατολικοευρωπαϊκή Λίγκα με… ελληνικό χρώμα

Η τουρκική ιστοσελίδα οραματίζεται την αντίστοιχη European Super League της Ανατολικής Ευρώπης και κατονομάζει χώρες και ομάδες για το εγχείρημα.

Η πρωτοβουλία για την ίδρυση της European Super League απέτυχε μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προέκυψαν, αλλά άνοιξε τη συζήτηση και για άλλα κεντρικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη, μικρότερου βεληνεκούς.

Ένα τέτοιο εγχείρημα θα μπορούσε να είναι μία νέα Ανατολικοευρωπαϊκή Λίγκα. Αυτή την ιδέα προτείνει η τουρκική ιστοσελίδα Fotospor, σε προέκταση της δημιουργίας της European Super League.

Η τουρκική ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι κλειστές λίγκες με την εγγυημένη παρουσία ομάδων είναι αναπόφευκτες, παρά το μπλόκο που επιτεύχθηκε προσωρινά.

Για την Ανατολικοευρωπαϊκή Λίγκα που θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στην ESL, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι θα ήταν δυνατόν να πάρουν μέρος από τις Ρωσία, Ελλάδα, Τουρκία, Κροατία, Ρουμανία, Πολωνία, Τσεχία, Σερβία και Βουλγαρία.

Όσο για τις 15 ομάδες που θα είχαν ιδρυτικό ρόλο στο εγχείρημα, η Fotorspor κατονομάζει τους Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ από τη χώρα μας.

Οι άλλες που υποδεικνύονται ως υποψήφιες για να πάρουν μέρος είναι οι Στέαουα Βουκουρεστίου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Σπαρτάκ Μόσχας, Λοκομοτίβ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Λέγκια Βαρσοβίας, Σπάρτα Πράγας, Σλάβια Πράγας, Παρτιζάν, Ερυθρός Αστέρας και Λέφσκι Σόφιας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν συμπεριλαμβάνεται στις 15 ομάδες που αναφέρει το δημοσίευμα, χωρίς να παρέρχεται περαιτέρω επεξήγηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ