Ποντόλσκι για Μέτσελντερ: «Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, έτσι θα κινδυνέψουν περισσότερα παιδιά» (pic)

Ποντόλσκι για Μέτσελντερ: «Δεν αποδόθηκε δικαιοσύνη, έτσι θα κινδυνέψουν περισσότερα παιδιά» (pic)

Ο Λούκας Ποντόλσκι εξέφρασε την άρνηση του για το γεγονός ότι ο πρώην συμπαίκτης του, Κρίστοφ Μέτσελντερ, δεν θα περάσει ούτε μία μέρα στη φυλακή.

Την άρνηση του εξέφρασε ο Λούκας Ποντόλσκι για το γεγονός ότι ο πρώην συμπαίκτης του στην εθνική Γερμανίας, Κρίστοφ Μέτσελντερ, δεν θα περάσει ούτε μία μέρα στη φυλακή.

Τη Μεγάλη Πέμπτη ο Μέτσελντερ αποδέχθηκε μερικώς τις κατηγορίες περί κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, όμως βάσει γερμανικής μονοθεσίας δεν θα περάσει ούτε μία μέρα στη φυλακή.

Ο Ποντόλσκι που συνυπήρξε μαζί του στην στην εθνική Γερμανίας πήρε θέση για το εν λόγω γεγονός και τόνισε πως με αυτή την ποινή δεν αποδίδεται δικαιοσύνη, ενώ ανέφερε ότι έτσι θα κινδυνέψουν περισσότερα παιδιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με την ποινή αυτή δεν αποδίδεται δικαιοσύνη. Δεν καταλαβαίνω τιμωρία με το να είναι ελεύθερος υπό περιοριστικούς όρους δέκα μήνες. Κάτι τέτοιο θα πρέπει να τιμωρείται με μεγαλύτερη αυστηρότητα. Μπορεί να ομολόγησε μερικώς τα πράγματα για τα οποία κατηγορείται, αλλά εδώ μιλάμε για παιδική πορνογραφία.

H ποινή αυτή δεν έχει αποτρεπτική ισχύ. Ο καθένας που βλάπτει παιδιά θα πρέπει να τιμωρείται παραδειγματικά. Με αυτήν την τιμωρία περισσότερα παιδιά θα τεθούν σε κίνδυνο. Όπως και οι γονείς τους, οι οικογένειές τους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ