Ανέστης: «Θα ήθελα να μείνω στην Γκέτεμποργκ»

Ανέστης: «Θα ήθελα να μείνω στην Γκέτεμποργκ»

Ο Γιάννης Ανέστης σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει να μείνει στη Σουηδία και την Γκέτεμποργκ για αρκετά χρόνια.

Τη φανέλα της Γκέτεμποργκ θέλει να συνεχίσει να φοράει ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης. Ο 30χρονος πορτιέρο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά σε δηλώσεις του που φέρνει στη δημοσιότητα η σουηδική ιστοσελίδα aftonbladet.se, αναφέρει πως θέλει να συνεχίσει να υπέρασπίζεται την εστία της Γκέτεμποργκ.

«Εχω αναπτυχθεί, περνάω καλά και θέλω να μείνω περισσότερα χρόνια στην Γκέτεμποργκ» δηλώνει ο Ελληνας τερματοφύλακας.

«Η ομάδα πήρε δυο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, τον Μπεργκ και τον Βεντ. Ξέρω τον Μπεργκ από το ελληνικό πρωτάθλημα, ξέρω το υψηλό επίπεδό του. Επιτυχημένη θα θεωρείται η σεζόν αν τερματίσουμε ανάμεσα στις τρεις πρώτες θέσεις».

Το δημοσίευμα αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ο Ανέστης ήρθε στην Γκέτεμποργκ το 2019 μετά από τέσσερις χρονιές με την ΑΕΚ και μια μικρή θητεία στην Χάποελ Μπερ Σεβά, μαζί με την γυναίκα του, Αθηνά, και την κόρη του, Βασιλική. Τον Δεκέμβριο, η οικογένεια επεκτάθηκε με τη γέννηση των δίδυμων γιων του, Παναγιώτη και Κωνσταντίνου, οι οποίοι γεννήθηκαν στο Γκέτεμποργκ».

Στο τέλος της σεζόν λήγει το συμβόλαιο του Γιάννη Ανέστη με την Γκέτεμποργκ. Ο ίδιος δηλώνει: «Δεν έχω άγχος, πιστεύω όλα θα κυλήσουν όμορφα, θέλω να παραμείνω πολλά χρόνια γιατί περνάω καλά εγώ και η οικογένειά μου στη Σουηδία. Η κόρη μου είναι 2,5 ετών, πηγαίνει στο νηπιαγωγείο και ήδη μιλάει πολύ καλά τα σουηδικά. Τις συζητήσεις έχει αναλάβει ο ατζέντης μου αλλά πιστεύω θα υπάρξει συμφωνία».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ