Σκωτία: Κορόιδεψε αντίπαλο γιατί προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Σκωτία: Κορόιδεψε αντίπαλο γιατί προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Ο παίκτης της Σκωτσέζικης Άλμπιον Ρόβερς, Ντέιβιντ Κοξ, ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει το ποδόσφαιρο, μετά την επίθεση από τον αντίπαλο του για τις απόπειρες αυτοκτονίας που είχε επιχειρήσει.

Ένα πολύ άσχημο περιστατικό συνέβη στα γήπεδα της Σκωτίας και συγκεκριμένα στον αγώνα μεταξύ της Στενχάουσμιουρ και της Άλμπιον Ρόβερς, για την τρίτη κατηγορία της χώρας.
Ο ποδοσφαιριστής της δεύτερης, Ντέιβιντ Κοξ, αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και προσπάθησε να αυτοκτονήσει σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, λοιπόν, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ποδόσφαιρο, όταν στο ημίχρονο έκανε γνωστό πως ο αντίπαλός του, Τζόναθαν Τίφονι, τον κορόιδεψε για τις απόπειρες αυτοκτονίας του.
«Το δεύτερο ημίχρονο μόλις ξεκίνησε και έφυγα από το γήπεδο. Δεν έπαιζα, ήμουν στον πάγκο. Ένας από τους παίκτες της Στενχάουσμιουρ, με τον οποίο είχα μια μικρή συζήτηση, αποφάσισε να μου επιτεθεί για τη λογική μου. Μου είπε ότι θα έπρεπε να είχα κάνει καλά την αυτοκτονία την πρώτη φορά» ανέφερε σε πρώτο χρόνο ο Κοξ και συνέχισε λέγοντας:
«Μερικοί άνθρωποι μπορεί να πιστεύουν ότι δεν είναι μεγάλη υπόθεση, αλλά βαριέμαι να το ακούω. Δεν με πληρώνουν αρκετά για αυτό. Εάν με είχαν βγάλει έξω για να παίξω, πιθανώς θα έσπαγε σκόπιμα τα πόδια μου. Προσπάθησα να μιλήσω με τους διαιτητές για αυτό, αλλά δεν ήθελαν να μάθουν τίποτα γιατί δεν το άκουσαν. Άρα κόβω το ποδόσφαιρο» επισήμανε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ