Σέλτικ: Η έρευνα που… διώχνει τον Μπάρκα από τη Γλασκώβη

Σέλτικ: Η έρευνα που… διώχνει τον Μπάρκα από τη Γλασκώβη

Επίσημη απόφαση για το μέλλον του Βασίλη Μπάρκα στη Σέλτικ δεν έχει ληφθεί. Ωστόσο, έχει προκύψει άλλο ένα «επιβαρυντικό» στοιχείο σε βάρος του.

Απόφαση για το μέλλον του Βασίλη Μπάρκα δεν έχουν λάβει οι άνθρωποι της Σέλτικ. Τουλάχιστον, που να έχει δημοσιοποιηθεί. Σε επίπεδο φημών, ο διεθνής γκολκίπερ μάλλον πρέπει να ετοιμάζει τις βαλίτσες του από τη Γλασκόβη.

Πάντως, τα λεγόμενα του τιμ μάνατζερ της Σέλτικ, Τζον Κένεντι, δεν προμηνύουν παραμονή του Μπάρκα. Παρότι ο Σκωτσέζος δεν ονομάτισε συγκεκριμένα τον Έλληνα τερματοφύλακα, οι αλλαγές που επισήμανε ότι έχουν δρομολογηθεί, θα επηρεάσουν τον Μπάρκα.

Τι αποκάλυψε ο Κένεντι; Πως το επιτελείο της Σέλτικ παρήγγειλε μία έρευνα για τους τρόπους που δέχεται φέτος γκολ η ομάδα και τα αποτελέσματα δείχνουν πως είναι πιο ευάλωτη στις σέντρες, τις στατικές φάσεις και τα κόρνερ.

Αυτό σημαίνει συμφώνα με τον Κένεντι, πως η Σέλτικ πρέπει να αναδιαμορφώσει τα φυσικά χαρακτηριστικά του ρόστερ της και να φέρει παίκτες με ικανότητες σε αυτούς τους τομείς. Πρωτίστως, αμυντικούς και τερματοφύλακες.

Αναμφίβολα, ο Μπάρκας δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος, αλλά έχει και αυτός το μερίδιο ευθύνης στην αξιολόγηση των ιθυνόντων Κελτών. Δεν ήταν ικανοποιημένοι με την απόδοση του και αυτή η έρευνα μάλλον πρέπει να ενισχύει την πεποίθηση τους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ