Χαμός σε εμπορικό κέντρο από τους οπαδούς της ΑΙΚ Στοκχόλμης (vid)

Χαμός σε εμπορικό κέντρο από τους οπαδούς της ΑΙΚ Στοκχόλμης (vid)

Οι οπαδοί της ΑΙΚ Στοκχόλμης, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους απέναντι στην σουηδική κυβέρνηση, συγκεντρώθηκαν σε εμπορικό κέντρο.

Οι οπαδοί της ΑΙΚ Στοκχόλμης συγκεντρώθηκαν σε εμπορικό κέντρο προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση της χώρας, αναφορικά με την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα

Η Σουηδία έχει πληγεί αρκετά από τον COVID-19, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί το μέτρο της παρουσίας μόλις 8 θεατών σε κάθε ποδοσφαιρικό αγώνα της Allsvenskan, ανεξαρτήτως μεγέθους σταδίου.

Όπως είναι λογικό, αυτό προκάλεσε την έκρηξη την απανταχού οπαδών στο σκανδιναβικό έθνος, αφού στα εμπορικά κέντρα και τα ζωολογικά πάρκα επιτρέπονται μέχρι και 5000 επισκέπτες ημερησίως.

Αυτό το μέτρο λοιπόν εκμεταλλεύτηκαν οι φίλοι της ΑΙΚ, οι οποίοι με φανέλες, πανό, σημαίες, συνθήματα και φωνές, έκαναν ένα εμπορικό κέντρο της πόλης τους… γήπεδο, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα διαμαρτυρίας στους ιθύνοντες της πολιτείας.

«Διαισθανόμαστε ότι δεν μας αντιμετωπίζουν ως μεγάλες επιχειρήσεις που είμαστε. Μοιάζει πιο εύκολο για τις υγειονομικές αρχές να βρουν λύσεις για τα εμπορικά κέντρα και τα μπαρ αντί για εμάς. Δεν ξέρω γιατί», δήλωσε προ ημερών ο γενικός γραμματέας της λίγκας, Ματς Ένκβιστ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ