Νότιγχαμ: «Ψέματα τα περί Λουτσέσκου»

Νότιγχαμ: «Ψέματα τα περί Λουτσέσκου»

Η βρετανική ομάδα διέψευσε το δημοσίευμα ελληνικής ιστοσελίδας, που πρόσκειται στον ΠΑΟΚ και την παρουσίαζε να είχε προσεγγίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σε κατηγορηματική διάψευση δημοσιεύματος ελληνικής ιστοσελίδας που πρόσκεινται στον ΠΑΟΚ και την παρουσίαζε να έχει προσεγγίσει τον Ραζβάν Λουτσέσκου, πριν ο Ρουμάνος τεχνικός υπογράψει στον Δικέφαλο του Βορρά, προχώρησε το βράδυ της Τετάρτης (26/5) η Νότιγχαμ Φόρεστ.

«Η Φόρεστ έχει προπονητή με συμβόλαιο έως το 2022, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και καμμιά κουβέντα δεν έγινε ποτέ για άλλον προπονητή παρά μόνον στη φαντασία κάποιων στελεχών του sdna και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η βρετανική ομάδα.

Αναλυτικά η απάντηση της Νότιγχαμ Φόρεστ:

«Κατανοούμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που καλείται να διαχειριστεί την άκομψη αποπομπή του προπονητή της Πάμπλο Γκαρσία.

Η ανάγκη επικοινωνιακής διαχείρισης των εσωτερικών αντιδράσεων που προέκυψαν από τον εμπαιγμό των φιλάθλων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τη μη δημοσιοποίηση της εδώ και καιρό ολοκληρωμένης συμφωνίας με τον κ. Λουτσέσκου δε δίνει το δικαίωμα στη διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης να εμπλέκει τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Φόρεστ έχει προπονητή με συμβόλαιο έως το 2022, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα και καμμιά κουβέντα δεν έγινε ποτέ για άλλον προπονητή παρά μόνον στη φαντασία κάποιων στελεχών του sdna και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σας καλούμε ως μέσο που διασπείρατε τα παραπάνω ψεύδη περί εμπλοκής μας με οποιονδήποτε τρόπο με τον κ. Λουτσέσκου να προβείτε σε άμεση ανάκληση του δημοσιεύματος και δημοσίευση της παρούσας δήλωσης μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ