Βέλγιο : Τα «σκάει» για Λαΐφη και Καρσελά η Σταντάρ Λιέγης

Βέλγιο : Τα «σκάει» για Λαΐφη και Καρσελά η Σταντάρ Λιέγης

Οι άνθρωποι της Σταντάρ Λιέγης το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Λαΐφη και του Μεχντί Καρσελά, οι οποίοι αγωνίζονται με μορφή δανεισμού στην ομάδα του Βελγίου.

Στην Σταντάρ Λιέγης προσέχουν πολύ καλά που θα ξοδέψουν τα χρήματα που έχουν στα χέρια τους. Ειδικά τώρα που είναι αρκετά, μετά και την πώληση του Ορλάντο Σα με τους Βέλγους να βάζουν στα ταμεία τους περίπου οκτώ εκατομμύρια ευρώ.

Ένα μεγάλο μέρος από αυτά αναμένεται να πάει στους Μεχντί Καρσελά και Κωνσταντίνο Λαΐφη, προκειμένου να αποκτηθούν με κανονική μεταγραφή, αφού προς το παρόν αγωνίζονται στην ομάδα του Βελγίου ως δανεικοί από τη Γρανάδα και τον Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Για τον έμπειρο εξτρέμ, ο οποίος πρόσφατα πέρασε από την Ελλάδα για χάρη της ομάδας του Πειραιά, οι άνθρωποι της Σταντάρ θα ξοδέψουν περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Λαΐφης αγωνίζεται στην ομάδα της Λιέγης τα τελευταία δύο χρόνια και έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις τους Βέλγους που θέλουν να τον έχουν στις τάξεις τους για αρκετά χρόνια ακόμη με τον Ολυμπιακό να βάζει στα ταμεία του 1,5 εκατομμύριο ευρώ, μιας και αυτό ήταν το ποσό αγοράς που είχε συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες το 2016.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ