«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Τσόλακ, θα μιλήσουμε με τον ΠΑΟΚ»

«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Τσόλακ, θα μιλήσουμε με τον ΠΑΟΚ»

Ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσεν, εξέφρασε την επιθυμία της σουηδικής ομάδας να προβεί στην αγορά των δικαιωμάτων του Κροάτη επιθετικού.

Ο Αντόνιο Τσόλακ σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι και έχει κάνει τους ανθρώπους της Μάλμε να σκέφτονται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν από τον ΠΑΟΚ.

Ο 28χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει παραχωρηθεί ως δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά, έχει ικανοποιήσει απόλυτα τους ανθρώπους της Μάλμε, με τον τεχνικό διευθυντή των Σκανδιναβών, Ντάνιελ Άντερσεν, να εκφράζει ανοιχτά την επιθυμία της σουηδικής ομάδας να προβεί στην αγορά των δικαιωμάτων του από τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

«Ελπίζουμε να τον κρατήσουμε, αλλά έχει να κάνει με την δική του επιθυμία, αλλά και το αν θα συμφωνήσουμε με τον ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκει. Πρέπει να συζητήσουμε και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε.

Δεν έχει να κάνει μόνο με τα γκολ που βάζει αλλά με την γενική παρουσία του στην ομάδα και τα αποδυτήρια. Δουλεύει σκληρά και βοηθάει αρκετά τους συμπαίκτες του, είναι ένας ποδοσφαιριστής υψηλού επιπέδου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσεν.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τσόλακ έχει πετύχει 9 γκολ σε 13 εμφανίσεις με την Μάλμε, με τους ανθρώπους της σουηδικής ομάδας να είναι ενθουσιασμένοι με τον Κροάτη στράικερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ