Επίσημο: Στη Σλάβια Πράγας ο Κρμέντσικ

Επίσημο: Στη Σλάβια Πράγας ο Κρμέντσικ

Η Σλάβια Πράγας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίκαελ Κρμέντσικ, με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο από την Κλαμπ Μπριζ.

Η Σλάβια Πράγας θα είναι ο επόμενος σταθμός του Μίκαελ Κρμέντσικ, με την ομάδα από την Τσεχία να ανακοινώνει επίσημα τον μονοετή δανεισμού του 28χρονου επιθετικού από την Κλάμπ Μπριζ.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Τσέχος ανέφερε τα εξής: «Νιώθω υπέροχα, ήθελα να επιστρέψω στην Τσεχία και όταν η Σλάβια τηλεφώνησε, ήταν η μόνη επιλογή για μένα. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον κόουτς Trpišovský. Θα ήθελα να κερδίσω έναν άλλο τίτλο, να είμαι χρήσιμο μέλος της ομάδας και θα ήθελα επίσης να αναπτύξω ένα ισχυρό δέσιμο με τους οπαδούς». 

Ο Κρμέντσικ πέρασε το δεύτερο μισό της περσινής περιόδου στον ΠΑΟΚ, με τον οποίο κατέκτησε και το κύπελλο στο τέλος της χρονιάς, κερδίζοντας με 2-1 τον Ολυμπιακό, με τέρμα που σημείωσε ο ίδιος στο 89΄. Συνολικά μέτρησε 28 εμφανίσεις, με απολογισμό εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ.

Στη συνέχεια ο Κρμέντσικ επέστρεψε στην Μπριζ, όπου ήταν σίγουρο πως δεν θα έμενε για πολύ και για αυτό έψαχνε την επόμενη ομάδα του. Θα αγωνιστεί και πάλι στην Τσεχία, μετά το πέρασμά του για πέντε χρόνια (2015-2020) από την Βικτώρια Πλζεν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ