Η ΚΠΡ διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φιλικό (4-2)

Η ΚΠΡ διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε φιλικό (4-2)

Η ΚΠΡ πέτυχε σπουδαία φιλική νίκη επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-2, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να χρησιμοποιεί αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Την ημέρα της ανανέωσης του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έως το 2024, η ομάδα του ηττήθηκε με 4-2 σε φιλική αναμέτρηση από την ΚΠΡ.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι έδωσαν το δεύτερο φιλικό στην καλοκαιρινής τους προετοιμασία, αγωνίστηκαν χωρίς τους διεθνείς από το Euro και με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να ανοίξει το σκορ μόλις στο 3′ με τον Λίνγκαρντ, ωστόσο η ΚΠΡ (ομάδα της Championship) απάντησε άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1 με τον Όστιν στο 7′ και «κλείδωσε» τη νίκη ουσιαστικά πριν την ανάπαυλα. Ο Ντάικς με δύο γκολ (53′, 59′) και ο Οντουμπάγιο (58′) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-1.

Η ομάδα του Σόλσκιερ δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο δεύτερο μέρος και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο τελικό 4-2 με τον Ελάνγκα στο 73′.

Πλέον, η Γιουνάιτεντ θα δώσει 3 ακόμη φιλικά πριν την έναρξη της Premier League, παίζοντας με τις Μπρέντφορντ (28/7), Πρέστον (31/7) και Έβερτον (7/8).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ