Μπράγκα : Ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Βιάνα

Μπράγκα : Ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του Βιάνα

Η Μπράγκα ανακοίνωσε επίσημα την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Μπρούνο Βιάνα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ συμφώνησε με την πορτογαλική ομάδα για συμβόλαιο μέχρι το 2023. Μέχρι πρότινος, ο 23χρονος στόπερ αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Ο Βιάνα ως τώρα μετράει 28 συμμετοχές τη φετινή σεζόν έχοντας σκοράρει 4 γκολ με τη φανέλα της Μπράγκα. […]

Η Μπράγκα ανακοίνωσε επίσημα την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του Μπρούνο Βιάνα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ συμφώνησε με την πορτογαλική ομάδα για συμβόλαιο μέχρι το 2023. Μέχρι πρότινος, ο 23χρονος στόπερ αγωνιζόταν ως δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Ο Βιάνα ως τώρα μετράει 28 συμμετοχές τη φετινή σεζόν έχοντας σκοράρει 4 γκολ με τη φανέλα της Μπράγκα. Ο πορτογαλικός σύλλογος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση του ποδοσφαιριστή και έτσι θέλησε να τον κρατήσει στην Πορτογαλία για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Σε δηλώσεις του ο Βιάνα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το νέο βήμα στην καριέρα του τονίζοντας τα εξής: «Από τότε που ήρθα στην ομάδα, ήθελα να τη βοηθήσω και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και πιστεύω ότι το απέδειξα. Είμαι ευχαριστημένος για την απόφαση που πήρα, για την οποία μερίδιο ευθύνης έχει και η οικογένειά μου. Μίλησα επίσης με τη γυναίκα και την κόρη μου και έκανα ό,τι καλύτερο και γι’ αυτές.

Άκουσα τον προπονητή μου και του είπα ότι θέλω να συνεχίσω στην ομάδα για την οποία θα δώσω αίμα και ψυχή έως ότου λήξει το συμβόλαιό μου. Νιώθω καλά γενικά, αλλά και στην ομάδα, στην πόλη. Σέβομαι πολύ την Μπράγκα που μου άνοιξε τις πόρτες και την ευχαριστώ πολύ.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ