Την… πάτησε η Αντβέρπ – 2-2 από 2-0!

Την… πάτησε η Αντβέρπ – 2-2 από 2-0!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, προηγήθηκε 2-0 απέναντι στην Λέουβεν, αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 2-2.

Γκέλα… ολκής για την Αντβέρπ, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League να έρχεται ισόπαλη εντός έδρας 2-2 με την Λέουβεν, για την 6η αγωνιστική του βελγικού πρωταθλήματος, παρότι προηγήθηκε με 2-0 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38’ με αυτογκόλ του Μέρτενς, ενώ στο 45+2’ έκαναν το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φράι. Στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2 με τα γκολ των Οζκάρα (55’) και Σενγκέλια (77’).

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού παρότι στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου όλα έδειχναν ότι θα φτάσει στη δεύτερη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα, τελικά δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο απέναντι στην Λέουβεν, που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας.

Μετά τη σημερινή γκέλα, η Αντβέρπ βρίσκεται στην 14η θέση της βαθμολογίας, έχοντας 5 πόντους, με απολογισμό 1-2-2. Στα τελευταία δύο παιχνίδια έχει δύο ισοπαλίες απέναντι σε Σαρλερουά (1-1) και Λέουβεν, ενώ συνολικά έχει πετύχει 10 γκολ και έχει δεχθεί 9.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ