Από το 1993 και τον Γκιγκς, στο 2018 και τον Λουκάκου (vids)

Από το 1993 και τον Γκιγκς, στο 2018 και τον Λουκάκου (vids)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπράιτον τίθενται αντιμέτωπες στο πλαίσιο του FA Cup μετά από 25 χρόνια! Στην τελευταία τους «μάχη» σκόρερ ήταν ο Ράιαν Γκιγκς.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρεται με την Μπράιτον με φόντο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Μάλιστα αυτή η «μάχη» των δύο ομάδων είναι η πρώτη μετά τον Ιανουάριο του 1993 (για το FA Cup). Τότε οι Κόκκινοι Διάβολοι είχαν επικρατήσει 1-0 χάρη στο εξαιρετικό τέρμα του Ράιαν Γκιγκς.

Τη θέση του πάλαι ποτέ ηγέτη της Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχει πάρει ο Βέλγος διεθνής στράικερ, Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στην εν εξελίξει αναμέτρηση κόντρα στην Μπράιτον (το 5ο φετινό του τέρμα στο θεσμό του Κυπέλλου). Ο θηριώδης φορ μάλιστα έχει άμεσα συμμετοχή στο σκοράρισμα της ομάδας του στα πέντε τελευταία της παιχνίδια. Κόντρα στην Τσέλσι (2-1) βρήκε δίχτυα και μοίρασε ασίστ, κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας (3-2) σκόραρε, κόντρα στην Λίβερπουλ (2-1) σέρβιρε, ενάντια στη Σεβίλλη (1-2) βρήκε δίχτυα και απόψε με αντίπαλο την Μπράιτον έχει σκοράρει το μοναδικό (μέχρι στιγμής) γκολ της αναμέτρησης (1-0).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ