Ο Τουρέ αυτοπροτάθηκε σε ομάδα που απέρριψε ο Μπόλονι

Ο Τουρέ αυτοπροτάθηκε σε ομάδα που απέρριψε ο Μπόλονι

Ο Γιάγια Τουρέ ψάχνει απεγνωσμένα ομάδα για να φύγει από την Αχμάτ Γκρόζνι και προτάθηκε σε ομάδα που απέρριψε ο Λάζλο Μπόλονι,

Η ρουμανική ομάδα ψάχνει προπονητή, μετά την απομάκρυνση του Λέο Γκροζάβου, με το όνομα του πρώην μέσου του Ολυμπιακού και το αντίστοιχο του περσινού προπονητή του Παναθηναϊκού να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στα δημοσιεύματα του ρουμάνικου Τύπου.

Μετά την απόλυση του Λέο Γκροζάβου η διοίκηση της Σέπσι χτύπησε την πόρτα του Λάζλο Μπόλονι, με τον έμπειρο προπονητή να απαντάει αρνητικά στην πρόταση που του έκανε η ρουμάνικη ομάδα. «Είναι αλήθεια πως υπήρξαν διαπραγματεύσεις με τον Λάζλο Μπόλονι, όπως είχε συμβεί και παλιότερα, ωστόσο δεν έρχεται σε μας για προσωπικούς λόγους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Σέπσι, Κορνέλ Σφάιτερ και πρόσθεσε: «Μας είπε ότι δεν αποκλείει τη συνεργασία στο μέλλον και ελπίζω ότι του χρόνου θα τον πείσω να υπογράψει στη Σέπσι».

Ο ισχυρός άνδρας της ρουμάνικης ομάδας μάλιστα αποκάλυψε ότι ο άλλοτε μέσος του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ, ο οποίος πλέον εργάζεται ως βοηθός προπονητή στη ρώσικη Αχμάτ Γκρόζνι, αυτοπροτάθηκε για τη θέση του προπονητή, όπως και ο Πανούσι. «Μας τιμά το γεγονός ότι ενδιαφέρονται να δουλέψουν στην ομάδα Τουρέ και Πανούσι, αλλά κοιτάμε αλλού», είπε χαρακτηριστικά ο Κορνέλ Σφάιτερ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες ημέρες ο Γιάγια Τουρέ με ανάρτηση που είχε κάνει στα social media, είχε αυτοπροταθεί στην Μπαρτσελόνα! «Μπορεί να είναι μια δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο, αλλά η πίστη μου για την Μπαρτσελόνα είναι ισχυρή. Θα είμαι πάντα διαθέσιμος για το σύλλογο αν με χρειαστεί, καθώς η καρδιά μου είναι για πάντα με το κλαμπ, τους ανθρώπους και τους οπαδούς της», είχε γράψει στο twitter.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ