Τέλος ο Δώνης απο ΑΠΟΕΛ, ανακοινώθηκε ο Μπαλτάζαρ!

Τέλος ο Δώνης απο ΑΠΟΕΛ, ανακοινώθηκε ο Μπαλτάζαρ!

Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Γιώργο Δώνη με τον κυπριακό σύλλογο να δίνει τα... κλειδιά στον Μπρούνο Μπαλτάζαρ.

Έπεσαν και επίσημα οι τίτλου τέλους στη συνεργασία του Γιώργου Δώνη με τον ΑΠΟΕΛ, με τον κυπριακό σύλλογο να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον Έλληνα τεχνικό.

Παράλληλα, ο ΑΠΟΕΛ έκανε γνωστό πως ο αντικαταστάτης του Δώνη θα είναι ο Πορτογάλος Μπρούνο Μπαλτάζαρ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για Δώνη

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και το προπονητικό του επιτελείο.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όσα πρόσφεραν στην ομάδα, την τρέχουσα περίοδο, τους Γιώργο Δώνη, Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα, Μίοντραγκ Μέταν, Γιώργο Γεωργιάδη και Παναγιώτη Μαλιαρίτση.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τον Μπρούνο Μπαλτάζαρ

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Bruno Miguel Nunes Baltazar.

O κ. Baltazar θα πλαισιωθεί από τον προπονητή Γιώργο Κωστή και ακόμη δύο βοηθούς. Τους Eddie Walter Alves Cardoso και Guilherme Emanuel Silva Ramos. Προπονητής τερματοφυλάκων θα αναλάβει, ο Μιχάλης Μορφής.

Καλωσορίζουμε τον κ. Baltazar στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε με τη βοήθεια των συνεργατών του, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου της ομάδας να πετύχει τους κοινούς μας στόχους.

Ο κ. Baltazar αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα στον Αρχάγγελο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ