Περέιρα πριν τον Ολυμπιακό – «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να δώσουμε ελπίδα»

Περέιρα πριν τον Ολυμπιακό – «Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να δώσουμε ελπίδα»

Ο Βίτορ Περέιρα τόνισε πως η Φενέρμπαχτσε έστειλε μήνυμα με την εκτός έδρας νίκη της επί της Γαλατασαράι, λίγες ημέρες πριν από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Η Φενέρμπαχτσε νίκησε τη Γαλατασαράι στο ντέρμπι της Τουρκίας, και ο Βίτορ Περέιρα έκανε λόγο για μήνυμα που έστειλε η ομάδα του ενόψει πρωταθλήματος, αλλά και Ολυμπιακού.

Ο τεχνικός της Φενέρ λίγα 24ωρα πριν τη «μάχη» στο Καραϊσκάκη μίλησε για τη νίκη επί της «τσιμ μπομ» και τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικό να κυνηγήσει τον τίτλο η ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς ήταν να δείξουμε ότι είμαστε ενωμένοι στο γήπεδο, ότι είμαστε μια οικογένεια.

Θέλαμε να δείξουμε στον πρόεδρο, τη διοίκηση, την ομάδα, τα μέλη της Γαλατάσαραϊ και τους οπαδούς μας ότι είμαστε μια οικογένεια στο γήπεδο και νομίζω ότι το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο απέναντι στην Γαλατάσαραϊ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς. Σίγουρα αξίζαμε τη νίκη. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον πρόεδρό μας, τον σύλλογο και τους φιλάθλους μας.

Γνωρίζουμε την ποιότητα του Μεσούτ. Έπαιξε πολύ καλά. Ως αρχηγός, αντανακλούσε το πνεύμα του στο γήπεδο. Είναι πολύ καλός παίκτης. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι κάναμε την ανατροπή και πετύχαμε το νικητήριο γκολ με 10. Δείξαμε ομαδικό πνεύμα και ότι είμαστε οικογένεια. Ελπίζω οι φίλαθλοι να είναι υπερήφανοι για την ομάδα.

Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο. Πιστεύουμε στη σκληρή δουλειά και έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Θα παλεύουμε σε κάθε ματς. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Θα χάσουν βαθμούς και οι άλλες ομάδες ενώ θα έρθουν στιγμές που θα χάσουμε και εμείς βαθμούς.

Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να εμφανίσουμε μια σταθερή εικόνα και να δείξουμε ότι είμαστε μαζί. Από τους φιλάθλους μας μέχρι τον πρόεδρο. Μόνο έτσι μπορούμε να γίνουμε πρωταθλητές. Έχω δει αυτόν τον αέρα ενότητας στις ομάδες που έχω προπονήσει. Μόνο έτσι μπορείς να γίνεις πρωταθλητής. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να δώσουμε ελπίδα.

Ως οικογένεια, μερικές φορές πρέπει να υποφέρεις, αλλά για εμάς, είναι μια μέρα που μας κάνει ευτυχισμένους. Πήραμε τρεις βαθμούς, θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και να παλεύουμε», είπε ο κόουτς της Φενέρμπαχτσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ