«Συζητήσεις Φενερμπαχτσέ-Τράμπζονσπορ για τον Πέλκα»

«Συζητήσεις Φενερμπαχτσέ-Τράμπζονσπορ για τον Πέλκα»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Τουρκία, η Τράμπζονσπορ βρίσκεται σε επαφές με την Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα.

Μπακασέτας, Σιώπης και… προσεχώς Πέλκας και Κυριακόπουλος;

Μετά τα δημοσιεύματα στην Ιταλία, που ήθελαν την Τράμπζονσπορ να ενδιαφέρεται για τον μπακ της Σασουόλο, υπήρξαν νέα ρεπορτάζ, αυτή τη φορά στην Τουρκία, που θέλουν την ομάδα των δύο Ελλήνων να βρίσκεται σε επαφές με την Φενερμπαχτσέ για τον Πέλκα. Σύμφωνα με τα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Stüdyoda Futbol» του τηλεοπτικού δικτύου, «TGRT», η Τράμπζονσπορ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Φενερμπαχτσέ για την απόκτηση του Δημήτρη Πέλκα. Μάλιστα, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι, ο διεθνής μεσοεπιθετικός εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην ομάδα των δύο Ελλήνων, αφού οι σχέσεις του με τον τεχνικό της Φενερμπαχτσέ, Βίτορ Περέιρα, βρίσκονται σε οριακό σημείο.

Ο Πέλκας τα έχει «σπάσει» με τον Πορτογάλο και θέλει να αποχωρήσει από τη Φενέρ, με την Τράμπζονσπορ να έχει μπει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής τους, σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός φέτος έχει αγωνιστεί σε 12 παιχνίδια, καταγράφοντας μόλις 389 λεπτά συμμετοχής. Μάλιστα, δεν έχει ούτε γκολ, ούτε ασίστ στο ενεργητικό του. Με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ έχει παίξει συνολικά σε 46 ματς, έχοντας 44 γκολ και 32 ασίστ. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες υπήρξαν δημοσιεύματα στην Ιταλία, τα οποία ανέφεραν ότι η Τράμπζονσπορ ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Κυριακόπουλου.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα για τον Πέλκα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ