Μπακασέτας – «Θέλω το πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ»

Μπακασέτας – «Θέλω το πρωτάθλημα με την Τράμπζονσπορ»

Ο Τάσος Μπακασέτας παραχώρησε συνέντευξη στην ιταλική ιστοσελίδα, «sportpress24» και εξέφρασε την επιθυμία του να στεφθεί πρωταθλητής με την Τράμπζονσπορ.

Στην ιταλική ιστοσελίδα, «sportpress24» μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της Τράμπζονσπορ αναφέρθηκε στις ομοιότητες της Ελλάδας με την Τουρκία, ενώ έκανε αναφορά και στο τουρκικό πρωτάθλημα και στο αν αυτό μπορεί να συγκριθεί με αλλά στην Ευρώπη.

«Οι συνεχόμενες νίκες μας φέρνουν πιο κοντά σε αυτό που πιστεύουμε. Όλη η ενέργεια της πόλης πέφτει στην ομάδα, δεν μας πιέζει, αντίθετα σε τέτοιες περιπτώσεις ισχύει το αντίθετο. Θέλω η Τράμπζονσπορ να κατακτήσει το πρωτάθλημα περισσότερο από οτιδήποτε άλλο», δήλωσε ο «Μπάκα» για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κοινή κουλτούρα και κοινές λεπτομέρειες με την Ελλάδα, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και εδώ οι άνθρωποι είναι απόλυτα παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο. Γι’ αυτό δεν εξεπλάγην καθόλου. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Τραπεζούντα, συνήθισα πολύ γρήγορα».

Έπειτα, ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στο τουρκικό πρωτάθλημα, λέγοντας:

«Υπάρχουν σημαντικές λεπτομέρειες για τους παίκτες. Τα γήπεδα για παράδειγμα, παίζουμε κάθε Κυριακή σε ένα μεγάλο γήπεδο και σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Αυτά είναι σημαντικά πράγματα για τους παίκτες. Ταυτόχρονα, πιστεύω ότι το τουρκικό πρωτάθλημα είναι σε επίπεδο που μπορεί να ανταγωνιστεί οικονομικά τα περισσότερα πρωταθλήματα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ