Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2 : Στον τελικό με απίθανη ανατροπή η Μπιλμπάο!

Ατλέτικο Μαδρίτης – Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2 : Στον τελικό με απίθανη ανατροπή η Μπιλμπάο!

Τέζαρε την Ατλέτικο και έκλεισε... ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ η Μπιλμπάο! Οι Βάσκοι έριξαν στο καναβάτσο την ομάδα του Σιμεόνε και με δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, πήραν την πρόκριση (1-2).

Επική ανατροπή και τελικός για την Αθλέτικ Μπιλμπάο! Οι «Βάσκοι» γύρισαν «τούμπα» το ματς σε διάστημα τεσσάρων  λεπτών και έστειλαν πίσω στη… Μαδρίτη την Ατλέτικο (1-2).

Με γκολ των Αλβάρεζ (77΄) και Νίκο Γουίλιαμς (81΄), η Αθλέτικ ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ, ρίχνοντας στο καναβάτσο την ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε.

Η Μπιλμπάο έκλεισε… ραντεβού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Σούπερ Καπ (16/01, 20:30), εκεί που θα διεκδικήσει το δεύτερο σερί τρόπαιο. Πέρσι, είχε «σκοτώσει» την Μπαρτσελόνα στην παράταση και φέτος θέλει να πληγώσει και τους Μερένχες για το μυθικό back to back.

Η Ατλέτικο στάθηκε τυχερή, παίρνοντας το προβάδισμα στο 62ο λεπτό από αυτογκόλ του Σιμόν. Ο παίκτης της Μπιλμπάο έστειλε άθελά την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, με τους Μαδριλένους να κάνουν το 1-0.

Το αυτογκόλ… ξύπνησε τους Βάσκους, που έφτασαν στην τρομερή ανατροπή. Ο Άλβαρεζ στο 77’ με κεφαλιά έγραψε το 1-1, με τον Νίκο Γουίλιαμς να υπογράφει τη μεγάλη ανατροπή τέσσερα λεπτά μετά. Η μπάλα στρώθηκε στον επιθετικό της Μπιλμπάο, ο οποίος και την έστειλε να… αναπαυτεί στα δίχτυα του Όμπλακ για το 1-2.

Το ξερό αριστερό σουτ του Γουίλιαμς έστειλε τους Βάσκους στον μεγάλο τελικό και την Ατλέτικο στη Μαδρίτη. Μάλιστα, η ομάδα του Σιμεόνε ολοκλήρωσε τον αγώνα και με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Χιμένες στις καθυστερήσεις.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Όμπλακ, Βρσάλικο, Χιμένες, Ερμόσο, Γιορέντε, Κοντογκμπιά (51’Ντε Πάουλ), Κόκε (84’Ερέρα), Λεμάρ (84’Κούνια), Καρασκό, Ζοάο Φέλιξ, Κορέα (71’Σουάρες).

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ουνάι Σιμόν, Μπαλενθιάγα (75’Γιούρι), Γεράι, Ινίγο Μαρτίνες, Ντε Μάρκος, Θάραγα (70’Βέσγα), Ντάνι Γκαρθία, Μπερενγκέρ (70’Ραούλ Γκαρθία), Μουνιαΐν, Σάνθετ (70’Νίκο Γουίλιαμς), Ινιάκι Γουίλιαμς.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ