Ίντερ – Έμπολι 3-2 (2-2 κ.δ.)

Ίντερ – Έμπολι 3-2 (2-2 κ.δ.)

Η Έμπολι έβαλε δύσκολα στην Ίντερ, όμως οι «νερατζούρι» κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας επικρατώντας με σκορ 3-2 στην παράταση.

Πολύ δύσκολο έργο είχε η τελικώς η Ίντερ απέναντι στην Έμπολι, για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ιταλίας. Οι «νερατζούρι» τα… χρειάστηκαν και κατάφεραν να επικρατήσουν στην παράταση των φιλοξενούμενων με σκορ 3-2 (2-2 κ.δ.) παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι κατάφερε παρότι προηγήθηκε νωρίς είδε την Έμπολι να γυρίζει το ματς να παίρνει προβάδισμα, το οποίο και κράτησε μέχρι τις καθυστερήσεις, όταν και ο Ρανόκια έδωσε τη λύση για να στείλει το ματς στο έξτρα ημίωρο, όπου και οι γηπεδούχοι πήραν τη νίκη.

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για την Ίντερ καθώς μόλις στο 13′ ο Αλέξις Σάντσες άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0, το οποίο και έμεινε ως σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, η Έμπολι ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μπαϊράμι στο 61′, και κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο 76′ για το 2-1.

Οι «νερατζούρι» όπως ήταν λογικό πίεσαν για να πετύχουν το τέρμα που έστελνε το ματς στην παράταση και τελικά το πέτυχαν. Ο Αντρέα Ρανόκια βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έκανε το 2-2 και έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του να παίξει την πρόκριση στο έξτρα μισάωρο.

Εκεί ο άνθρωπος που λύτρωσε την πρωταθλήτρια Ιταλίας ήταν ο Στέφανο Σένσι, καθώς με δικό του τέρμα στο 104′ έκανε το 3-2 και έδωσε την πρόκριση στην Ίντερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ