Ξέρανε την Τβέντε του Λημνιού ο Παυλίδης και έδωσε την πρόκριση στην Άλκμααρ (2-1)

Ξέρανε την Τβέντε του Λημνιού ο Παυλίδης και έδωσε την πρόκριση στην Άλκμααρ (2-1)

Χάρη σε τέρμα του Βαγγέλη Παυλίδη στο 82ο λεπτό, η Άλκμααρ κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1 της Τβέντε του Δημήτρη Λημνιού και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Παυλίδη που σκόραρε το νικητήριο τέρμα κόντρα στην Τβέντε του Δημήτρη Λημνιού, η Άλκμααρ κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 2-1 και να πάρει την πρόκριση για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Η Τβέντε, που είχε στη βασική της σύνθεση τον Λημνιό, κατάφερε, έπειτα από ένα στείρο πρώτο ημίχρονο, να ανοίξει το σκορ στο 48ο λεπτό της συνάντησης χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ρίκι φαν Βονσφίνγκελ.

Η συνέχεια όμως ανήκει ολοκληρωτικά στην Άλκμααρ. Αρχικά, ο Χούλιο Πλεγκουεθέλο έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για να έρθει ο Βαγγέλης Παυλίδης στο 82ο λεπτό και να δώσει τη λύση κάνοντας το 2-1.

Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια του αγώνα, με του φιλοξενούμενους να κρατούν τη νίκη και να παίρνουν έτσι την πρόκριση για τη φάση των «8».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ