Μεγάλη ανατροπή με Μπάρκα

Μεγάλη ανατροπή με Μπάρκα

Ανατροπή σκηνικού φαίνεται πως υπάρχει στην υπόθεση του Βασίλη Μπάρκα.

Ο Βασίλης Μπάρκας δε διανύει και τις καλύτερες μέρες του στη Σκωτία, έχοντας χάσει εδώ και καιρό τη θέση του κάτω από τα γκολποστ της Σέλτικ.

Η έλευση του Άγγελου Ποστέκογλου έχει παραγκωνίσει πλήρως τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ, που βρίσκεται συνεχώς μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Με μόλις δύο συμμετοχές την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ήταν δεδομένο πως το όνομα του 27χρονου γκολκίπερ θα «παίξει» αρκετά στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου.

Τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μπάρκα έπεφταν… βροχή, με τους Σκωτσέζους αναφέρουν συνεχώς πως ο πρώην γκολκίπερ της ΑΕΚ βρίσκεται και με τα δύο πόδια στην πόρτα της εξόδου.

Ωστόσο, φαίνεται πως θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του Έλληνα τερματοφύλακα. Όπως τονίζουν στη Σκωτία, ο δανεισμός του Κόνορ Αζαρ στην Ελσίνκι, θα διατηρήσει στο ρόστερ των Καθολικών τον Μπάρκα.

Η Σέλτικ δεν προτίθεται να παραχωρήσει και άλλον γκολκίπερ στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου και ο 27χρονος πιθανότατα θα αποχωρήσει από τη Σκωτία το καλοκαίρι.

Νέα σενάρια για Μπάρκα | to10.gr

Θυμίζουμε, πως ο Βασίλης Μπάρκας βρίσκεται στη Σκωτία από το καλοκαίρι του 2020, έχοντας υπερασπιστεί την εστία της Σέλτικ σε 24 αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ