«Ναυάγησε η μεταγραφή του Μπάρκα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ»

«Ναυάγησε η μεταγραφή του Μπάρκα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ»

Οι απαιτήσεις της Σέλτικ οδήγησαν σε ναυάγιο τις διαπραγματεύσεις με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Βασίλη Μπάρκα.

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Βασίλη Μπάρκα! Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό τις τελευταίες ώρες, οι διαπραγματεύσεις της Σέλτικ με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ναυάγησαν και μαζί η μεταγραφή του στην αγγλική ομάδα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, οι επαφές της Σέφιλντ με την Σέλτικ είχαν προχωρήσει αρκετές, αλλά ναυάγησαν όταν οι Κέλτες ζήτησαν από την αγγλική ομάδα ενοίκιο για τον δανεισμό του Μπάρκα, αλλά και να πληρώνει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του Ελληνα τερματοφύλακα, ο οποίος παίρνει 20.000 λίρες την εβδομάδα.

Παράλληλα, οι Σκωτσέζοι φέρονται να ζήτησαν να μπει στη συμφωνία οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι ύψους 2.5 εκατ. λιρών. Οι απαιτήσεις της Σέλτικ οδήγησαν σε ναυάγιο τις επαφές των δύο συλλόγων. Αυτό σημαίνει ότι ο Μπάρκας θα παραμείνει στο ρόστερ της Σέλτικ και στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν, εκτός και αν προκύψει κάποια άλλη πρόταση μέχρι το τέλος Ιανουαρίου.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ