Δύσκολες ώρες για τον Σανκαρέ στην Τουρκία – Ζήτησε βοήθεια μέσω της L’Équipe

Δύσκολες ώρες για τον Σανκαρέ στην Τουρκία – Ζήτησε βοήθεια μέσω της L’Équipe

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Γιουνούς Σανκαρέ σε συνέντευξή του στην «Equipe» δήλωσε ότι δέχεται απειλές από την πρόεδρο της Γκιρεσούνσπορ.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Γιουνούς Σανκαρέ, φαίνεται πως δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στην τουρκική Γκιρεσούνσπορ, όπως ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξη του στην «Equipe», ο Γιουνούς Σανκαρέ κατήγγειλε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην Γκιρεσούνσπορ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας απείλησε την ασφάλειά του, ενώ βρήκε το σπίτι του άδειο και με κομμένο το ρεύμα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σανκαρέ: 

«Ανησυχώ πραγματικά για την ασφάλειά μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στο αυτοκίνητό μου ακόμα, για να μπορώ να φορτίζω το τηλέφωνό μου, επειδή μου άδειασαν το σπίτι και κόπηκε το ρεύμα και το internet. Απειλείται η ασφάλειά μου. Μετά από ένα ματς, όλα άλλαξαν, δεν έπαιξα ξανά και μετά από λίγο ξεκίνησαν να μου βάζουν κάποια γελοία πρόστιμα. Έμεινα σιωπηλός.

Τελικά, μου ζήτησαν να μειώσω το μισθό μου. Δεν δέχτηκα και ο πρόεδρος με απείλησε, λέγοντάς μου: «Να ξέρεις ότι δύσκολα μπορώ να κρατήσω τους οπαδούς μας. Αν σου συμβεί κάτι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα»».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ