Αταλάντα-Φιορεντίνα 2-3: Βαθαίνει η κρίση στην Αταλάντα

Αταλάντα-Φιορεντίνα 2-3: Βαθαίνει η κρίση στην Αταλάντα

Δε σηκώνει... κεφάλι η Αταλάντα, με την ομάδα του Γκασπερίνι να αποκλείεται και από το Coppa Italia, λίγες μέρες πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό για το Europa League.

Σε αγωνιστική κρίση βρίσκεται η Αταλάντα, λίγες μέρες (17/2) πριν το πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa League. Η Φιορεντίνα ξέρανε (2-3) στο 93΄ την ομάδα του Γκασπερίνι, παίρνοντας το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Coppa Italia.

Το ένα αρνητικό αποτέλεσμα διαδέχεται το άλλο για τους Μπεργκαμάσκι, που δεν σηκώνουν κεφάλι με τίποτα. Τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη για την Αταλάντα, που προβληματίζει πριν την μάχη με τους «ερυθρολεύκους» του Πέδρο Μαρτίνς.

Εκτός από τον αποκλεισμό, ο Γκασπερίνι έχει να διαχειριστεί και τον νέο… πονοκέφαλο που ακούει στο όνομα, Χοσέ Λουίς Παλομίνο. Ο βασικός κεντρικός αμυντικός του ιταλικού συλλόγου αποχώρησε τραυματίας και επικρατεί αγωνία για την κατάστασή του.

Η Φιορεντίνα μπήκε δυνατά στο ματς, παίρνοντας το προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό. Ο  Πιόντεκ από την άσπρη βούλα, έγραψε το 0-1. Στο 30ο λεπτό ο Τζαπακόστα έπιασε απίθανο σουτ από το ύψος της περιοχής κι έκανε το 1-1 για την Αταλάντα.

Οι Μπεργκαμάσκι έφτασαν στην ανατροπή στο 56΄, με τον Μπογκά να πλασάρει ιδανικά για το 2-1. Η Φιορεντίνα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη, με τον Πιοντέκ να απαντάει ξανά στο 70ο λεπτό για το 2-2.

Στο 80΄ αποβλήθηκε ο Μαρτίνεθ και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ήρθε η απόλυτη ψυχρολουσία για την ομάδα του Γκασπερίνι. Η μπάλα στρώθηκε στον Μιλένκοβιτς που με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-3, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Αταλάντα.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Παλομίνο (37’ Κοουπμάινερς), Ντζιμσίτι, Τζαπακόστα, Χάτεμπουρ, Ντεμιράλ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (74’ Πεσίνα), Μαλινόβσκι (74’ Μουριέλ), Μπογκά

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Μπιράγκι, Ιγκόρ, Μαρτίνες, Οντριοθόλα, Σαπονάρα (75’ Ικονέ), Τορέιρα, Μαλέχ (81’ Μιλένκοβιτς), Καστροβίλι (59’ Μποναβεντούρα), Πιόντεκ, Γκονζάλες (60’ Σοτίλ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ