Πάει για «βαρβάτη» μεταγραφή η Αταλάντα πριν τον Ολυμπιακό!

Πάει για «βαρβάτη» μεταγραφή η Αταλάντα πριν τον Ολυμπιακό!

O Ντουβάν Ζαπάτα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, πιθανότατα θα χάσει όλη τη σεζόν και στην Αταλάντα έχουν βγει στην αγορά για επιθετικό. Τα δυο σπουδαία ονόματα της λίστας...

Η Αταλάντα δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι τον τελευταίο καιρό και όσο πλησιάζουν τα ματς με τον Ολυμπιακό ο Τζιανπέρο Γκασπερίνι καλείται να διαχειριστεί ένα σωρό προβλήματα.

Ο Ιταλός τεχνικός των μπεργκαμάσκι έχει σοβαρό κενό στην επίθεση της ομάδας του τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο Ντουβάν Ζαπάτα ήταν τραυματίας, επέστρεψε και τραυματίστηκε ξανά, ενώ ο Γιόσιπ Ίλισιτς αντιμετωπίζει ξανά το «τέρας» της κατάθλιψης και είναι εκτός ομάδας. Ο Κολομβιανός επιθετικός κινδυνεύει λόγω του τραυματισμού στο ματς με την Κάλιαρι να χάσει όλη τη σεζόν, με τον Γκασπερίνι να έχει μείνει με μόλις έναν καθαρό φορ, τον Μουριέλ.

Στις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό θα είναι ο μοναδικός διαθέσιμος, ενώ την ίδια ώρα η Αταλάντα είναι μέσα σε όλες τις διοργανώσεις, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να βγάλει όλο το δεύτερο μισό μόνο με τον Κολομβιανό στράικερ.

Για αυτό τον λόγο η ιταλική ομάδα έχει βγει στην αγορά και κοιτάζει για περιπτώσεις επιθετικών που θα μπορούσαν να προσφέρουν λύσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν και μετά τα προβλήματα που εμφανίστηκαν. Η Αταλάντα λοιπόν ψάχνεται για φορ και παρακολουθεί 2-3 περιπτώσεις από τη «δεξαμενή» των ελεύθερων.

Το πρώτο όνομα που έχει ακουστεί είναι ο Γκρατσιάνο Πελέ, ο οποίος θα μπορούσε να μετακομίσει στο Μπέργκαμο ως ελεύθερος, αλλά και με μικρό σχετικά αντίτιμο πλέον, ενώ το μεγάλο όνομα που φαίνεται να είναι στη λίστα της Αταλάντα είναι ο Ντιέγκο Κόστα.

Παρότι δεν ξέρουν οι άνθρωποι της ιταλικής ομάδας σε πόσο καλή φυσική κατάσταση βρίσκεται παραμένει ένας από τους καλύτερους σέντερ φορ της δεκαετίας, έχει το εύκολο γκολ και παραστάσεις και θα μπορούσε να είναι πολύτιμος τόσο τώρα που απουσιάζουν Ζαπάτα και Ίλισιτς, Ταυτόχρονα δεδομένα θα προσφέρει λύσεις και ταιριάζει και στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας, μιας και τόσο ο Ζαπάτα αλλά και ο Μουριέλ με τον Μίραντσουκ έχουν κοινά στοιχεία με τον Ισπανοβραζιλιάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ