Χάσι : «Είμαι ανοικτός ακόμα και σε πρόταση από τη Β’ Εθνική του Βελγίου»

Χάσι : «Είμαι ανοικτός ακόμα και σε πρόταση από τη Β’ Εθνική του Βελγίου»

Ο Μπέσνικ Χάσι τόνισε πως για χάρη της οικογένειας του θα σκεφτόταν σοβαρά και πρόταση από τη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου. «Είχα πρόταση από τη Νότιγχαμ Φόρεστ», αποκάλυψε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, που παραμένει άνεργος από τις 25 Σεπτεμβρίου.

Από τα σαλόνια στα… αλώνια κινδυνεύει να πέσει ο Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος μιλώντας στη βελγική ιστοσελίδα «nieuwsblad.be», τόνισε πως θα σκεφτόταν σοβαρά μια πρόταση ακόμα και από τη δεύτερη κατηγορία του Βελγίου για χάρη της οικογένειας του.

«Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θέλουν να μείνουμε στο Βέλγιο. Είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμη και σε πρόταση ομάδας δεύτερης κατηγορίας θα ήμουν θετικός», ήταν τα λόγια του.

Έπειτα, ανέφερε πως μετά την απόλυση του από τον Ολυμπιακό (25 Σεπτεμβρίου), είχε πρόταση και από ομάδα του κινεζικού πρωταθλήματος: «Στα τέλη Νοεμβρίου, είχα πρόταση από την Κίνα, αλλά οι εκπρόσωποί μου δεν ήταν υπέρ του να συνεχίσω εκεί την καριέρα μου. Για αυτό και την απέρριψα».

Τέλος, αποκάλυψε: «Πριν ξεκινήσω να δουλεύω σε Λέγκια και Ολυμπιακό, θα μπορούσα να πάω σε Τράμπζονσπορ ή Νότιγχαμ Φόρεστ. Τώρα θα δούμε τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ