Ο Γιαννιώτας «μάγεψε» την Αλαβές (vids)

Ο Γιαννιώτας «μάγεψε» την Αλαβές (vids)

Ο Γιαννιώτας, ο οποίος έχει δοθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό στην Βαγιαδολίδ, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στην Ισπανία και βρίσκεται στη λίστα της Αλαβές.

Στη δεύτερη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου αγωνίζεται ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Βαγιαδολίδ.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει δοθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έχει «δέσει» με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια στη μηχανή της ισπανικής ομάδας. Ο τεχνικός της Βαγιαδολίδ, Λουίς Σέζαρ Σαμπέδρο, τον εμπιστεύεται απόλυτα και μάλιστα τον χρησιμοποιεί και στα δύο άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον 24χρονο να αποδίδει το ίδιο καλά, τόσο αριστερά όσο και δεξιά.

Πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Σαμπέδρο

Ο διεθνής άσος μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί συνολικά σε 23 παιχνίδια, στα οποία έχει πετύχει 3 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ, με τις εμφανίσεις του να τραβούν πάνω του τα βλέμμα αρκετών ομάδων της πρώτης κατηγορίας.

Ενας από τους συλλόγους που εξετάζει «ζεστά» την περίπτωσή του είναι και η Αλαβές, στην οποία αγωνίζεται ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Μουμπάρακ Γουακάσο. Ο προπονητής της ομάδας, Αμπελάρδο, παρακολουθεί την εξέλιξή του και θεωρεί ότι μπορεί να σταθεί στη μεγάλη κατηγορία και να βοηθήσει την Αλαβές να πετύχει τους στόχους της.

Ο Γιαννιώτας τη δεδομένη στιγμή έχει αφοσιωθεί στην Βαγιαδολίδ και στις υποχρεώσεις της ομάδας του και θα αποφασίσει για το μέλλον του, μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου. Αλλωστε, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2019, με τον Ολυμπιακό να τον έχει παραχωρήσεις την Βαγιαδολίδ μέχρι το καλοκαίρι.

Δείτε τα γκολ του Γιαννιώτα στην Ισπανία:

https://www.youtube.com/watch?v=l1A2Wm94j5U

https://www.youtube.com/watch?v=3T8qzBZebDI

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ