Εγραψε ιστορία ο Τσιμίκας

Εγραψε ιστορία ο Τσιμίκας

Η Λίβερπουλ λύγισε την Τσέλσι και κατέκτησε το Carabao Cup, με τον Κώστα Τσιμίκα να μπαίνει σε ένα κλειστό γκρουπ παικτών.

Σε έναν συγκλονιστικό τελικό, που κρίθηκε στη «ρωσική ρουλέτα», η Λίβερπουλ έριξε στο καναβάτσο την Τσέλσι, κατακτώντας το Carabao Cup.

Στο μεγάλο τελικό με τους «μπλε», ο Κώστας Τσιμίκας μπορεί να έμεινε στον πάγκο, άλλα έγραψε ιστορία.

Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού έγινε μόλις ο 3ος Έλληνας που καταφέρνει να πάρει τρόπαιο στο Νησί! Ο 25χρονος μπακ πήρε τη… σκυτάλη από τους Θοδωρή Ζαγοράκη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο, πανηγυρίζοντας τη μεγάλη επιτυχία με τη φανέλα των Reds.

Στις 27 Φλεβάρη του 2000 η Λέστερ του Ζαγοράκη κέρδισε στον τελικό του Λιγκ Καπ την Τρανμίρ με 2-1, κατακτώντας την κούπα.

Στη συνέχεια, ήταν σειρά του νυν αμυντικού του Ολυμπιακού να γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας. Την 1η Αυγούστου 2020, η Αρσεναλ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου επικράτησε 2-1 της Τσέλσι στον τελικό του Κυπέλλου, κατακτώντας το βαρύτιμο τρόπαιο.

Σήκωσε το Κύπελλο η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! Έγραψε ιστορία ο Παπασταθόπουλος (video)

Στο φετινό… ταξίδι της Λίβερπουλ μέχρι και την κούπα, ο Κώστας Τσιμίκας είχε καταλυτικό ρόλο, καταγράφοντας τρεις συμμετοχές, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.

Οι πανηγυρισμοί του «Τσίμι» με τον κολλητό του, Μοχάμεντ Σαλάχ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ