Τα 26 χρόνια αναμονής της Νότιγχαμ (pic, vids)

Τα 26 χρόνια αναμονής της Νότιγχαμ (pic, vids)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει να «τρελαίνει» κόσμο στο Νησί, προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup μετά από 26 χρόνια και στοχεύει να «πετάξει» εκτός και τη Λίβερπουλ.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κάνει μια μυθική πορεία στο Κύπελλο Αγγλίας, καθώς μετά τις Άρσεναλ και Λέστερ πέταξε εκτός συνέχειας και τη Χάντερσφιλντ, επικρατώντας στο City Ground με 2-1 και προκρίθηκε στα προημιτελικά του θεσμού.

Η αγγλική ομάδα που ανήκει στον Βαγγέλη Μαρινάκη έχει βαλθεί να τρελάνει το Νησί φέτος με όσα έχει πετύχει στο FA Cup, την ώρα μάλιστα που προελαύνει και στην Championship και με ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ διεκδικεί την είσοδο της στα play off ανόδου.

Η Νότιγχαμ με τον Στιβ Κούπερ στον πάγκο της κάνει… παπάδες και πλέον βλέπει… Γουέμπλεϊ μετά από 31 χρόνια, με τον κόσμο της να είναι ενθουσιασμένος. Η αγγλική ομάδα σε λίγες μέρες από σήμερα (19/3) υποδέχονται τη Λίβερπουλ σε νοκ-άουτ ματς με στόχο φυσικά την πρόκριση στα ημιτελικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Νότιγχαμ διανύει μια ιστορική σεζόν, μιας και έχει να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης από το 1996, όταν και είχε αποκλειστεί στους «8» από την Άστον Βίλα με 1-0. Από εκεί και πέρα θα κοντραριστεί με τη Λίβερπουλ μετά το 1999 στον θεσμό, ενώ αν προκριθεί θα πατήσει στο χορτάρι του Γουέμπλεϊ μετά το 1991 και τον τελικό του FA στον οποίο είχε ηττηθεί στην παράταση από την Τότεναμ με 2-1.

Συνολικά η Νότιγχαμ μετράει 2 Κύπελλα Αγγλίας και έναν τελικό και οι οπαδοί της συνεχίζουν να… ονειρεύονται φέτος με την ξέφρενη αυτή πορεία. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ εκτός από την επιστροφή της μετά από 26 χρόνια σε προημιτελικό και την πρόκριση επί της Χάντερσφιλντ έχει καταφέρει ένα σπουδαίο επίτευγμα. Έχει πετάξει εκτός την πιο πετυχημένη ομάδα του θεσμού (Άρσεναλ), την περσινή κάτοχο (Λέστερ), αλλά και μια ομάδα το βράδυ της Δευτέρας που ήταν αήττητη για 18 παιχνίδια (Χάντερσφιλντ).

Οι τρεις επικές προκρίσεις της Νότιγχαμ: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ