Έτσι πανηγυρίστηκε η πρόκριση της Νότιγχαμ Φόρεστ στα προημιτελικά (vid)

Έτσι πανηγυρίστηκε η πρόκριση της Νότιγχαμ Φόρεστ στα προημιτελικά (vid)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους «8» του FA Cup μετά από 26 ολόκληρα χρόνια με τους οπαδούς του αγγλικού συλλόγου να ξεσπούν σε έντονους πανηγυρισμούς μετά την λήξη της αναμέτρησης επί της Χάντερσφιλντ.

Με… ανατροπή. Στην αγαπημένη της διοργάνωση. Βγάζοντας απίθανα ψυχικά αποθέματα. Το… παραμύθι για τη Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζεται στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου, καθώς μετά της Άρσεναλ και Λέστερ, η Φόρεστ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Χάρνετσφιλντ… παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του FA Cup μετά από 26 ολόκληρα χρόνια.

Μετά και την αποψινή πρόκριση, η Νότιγχαμ έκλεισε… ραντεβού με τον Τσιμίκα στους «8» της διοργάνωσης. Η ομάδα του Στιβ Κούπερ θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Λίβερπουλ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 13′ με τον στόπερ Λις, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν… τούμπα το ματς πριν το ημίχρονο. Στο 29′ ο Στάριτς ισοφάρισε για την ομάδα του Στιβ Κούπερ, με τον Γέιτς να γράφει με κεφαλιά το 2-1 στο 37ο λεπτό.

Όπως ήταν λογικό μετά το σφύριγμα της λήξης οι φίλαθλοι της Φόρεστ ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, αποθεώνοντας το σύνολο του Κούπερ το οποίο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ