Οι Άραβες στην πόρτα της Νότιγχαμ Φόρεστ – Τρελά πετροδόλαρα για το μεγαλύτερο αστέρι (vids)

Οι Άραβες στην πόρτα της Νότιγχαμ Φόρεστ – Τρελά πετροδόλαρα για το μεγαλύτερο αστέρι (vids)

Οι Σαουδάραβες ιδιοκτήτες της Νιουκάστλ έβαλαν στο μάτι το μεγαλύτερο αστέρι της Νότιγχαμ Φόρεστ, Μπρέναν Τζόνσον με την τιμή του παίκτη να ξεπερνά τα 20.000.000 λίρες!

Μια… ανάσα από την πρώτη εξάδα και την είσοδο στα πλέι οφ για την άνοδο στην Premier League βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Στίβεν Κούπερ και τους ποδοσφαιριστές του να ονειρεύονται την επιστροφή του συλλόγου στα σαλόνια του αγγλικού ποδοσφαίρου. Το συγκρότημα του Ουαλού τεχνικού έχει 61 πόντους σε 37 αναμετρήσεις και βρίσκεται στο -1 από την 6η Μίντλεσμπρο, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο από την «Μπόρο», αλλά και στο -3 από την 5η Σέφιλντ (64 β.), έχοντας μάλιστα 3 αγώνες λιγότερους από τις «λεπίδες».

Η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Championship, έχοντας πετύχει 4 νίκες στα 5 τελευταία παιχνίδια (4-1-0) και άπαντες πλέον έχουν κάθε λόγο να ονειρεύονται τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου. Μια εξαιρετική σεζόν για την ομάδα του Στίβεν Κούπερ, που βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να αποδίδουν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο και να διεκδικούν με αξιώσεις την είσοδο στην πρώτη 6άδα της Championship.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brennan (@brenjohnson_)

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή της ομάδας στην Premier League. Εκεί που της αρμόζει. Εκεί που ορίζει η ιστορία της. Μεγάλο ρόλο στην εξαιρετική πορεία της Νότιγχαμ Φόρεστ στη φετινή σεζόν παίζει ο Μπρέναν Τζόνσον. Ο 20χρονος παίζει κυρίως ως 10άρι, αλλά με την ίδια ευκολία μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις και στα δύο άκρα της επίθεσης.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, οποίος βγάζει… μάτια με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις και έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα, είναι γέννημα – θρέμμα της Νότιγχαμ. Ξεκίνησε από την ακαδημία των Reds και το 2019 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Τον επόμενο χρόνο δόθηκε ως δανεικός στην Λίνκολν και πέρσι τον Μάιο επέστρεψε στους Reds, έτοιμος να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ του βρετανικού συλλόγου. Τελικά, όχι μόνο κατάφερε να μείνει στη Νότιγχαμ, αλλά είναι από τους πρωταγωνιστές της ομάδας του Κούπερ, έχοντας νούμερα που θα ζήλευαν πολλοί ποδοσφαιριστές κορυφαίου επιπέδου.

Ο Τζόνσον έχει παίξει σε 41 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 14 γκολ και 6 ασίστ σε 3.540 λεπτά συμμετοχής. Τα 13 γκολ και οι ασίστ είναι στην Championship (σ.σ σε 37 παιχνίδια), ενώ επίσης είχε σκοράρει και στον θρίαμβο της Νότιγχαμ Φόρεστ απέναντι στην Λέστερ για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε διαλύσει με 4-1 τις Αλεπούδες, με τον Τζόνσον να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ.

Ο 20χρονος είχε αγωνιστεί επίσης βασικός στο πρόσφατο παιχνίδι με την Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, με τον νεαρό να εντυπωσιάζει όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση, με την τεχνική του κατάρτιση και τις κινήσεις του μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αποθέωση από Φάουλερ και Κιν

«Με εντυπωσίασε. Είναι 20 ετών και έχει τραβήξει ήδη τα βλέμματα συλλόγων της Premier League. Αυτό που μου αρέσει στον Τζόνσον είναι η ηρεμία που έχει στο παιχνίδι του. Είναι πολύ άνετος με την μπάλα στα πόδια. Είναι ψύχραιμος και έχει σωστές επιλογές. Όταν μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή δεν κοιτάει μόνο να σκοράρει, αλλά εξετάζει όλες τις διαθέσεις επιλογές που έχει εκείνη τη στιγμή. Γι’ αυτό και έχει δώσει τόσες ασίστ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρόμπιν Φάουλερ για το «διαμαντάκι» της Νότιγχαμ. Ο Ρόι Κιν από την πλευρά του πρόσθεσε: «Βγάζει μια φυσικότητα όταν έχει την μπάλα. Δεν… παλεύει μαζί της, όπως κάνουν κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές. Ανυπομονώ να δω την εξέλιξη που θα έχει τα επόμενα δύο χρόνια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brennan (@brenjohnson_)

Τρελά λεφτά από την Νιούκαστλ!

Το παιδί – θαύμα της Νότιγχαμ Φόρεστ έχει τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων της Premier League, μεταξύ των οποίων είναι και η Νιούκαστλ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο Νησί τις τελευταίες ώρες, οι Ανθρακωρύχοι χτύπησαν την πόρτα των Reds και ρώτησαν για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Όπως χαρακτηριστικά η «Daily Mail», ο Αλάν Σεν-Μαξιμίν αναμένεται να αποχωρήσει από την Νιούκαστλ στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και οι άνθρωποι της βρετανικής ομάδας θέλουν να καλύψουν το κενό του με το Μπρέναν Τζόνσον. Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ενδεχόμενη μεταγραφή του 20χρονου άσου θα κόστιζε πάνω από 20 εκατ. λίρες, αφού πρόκειται για ένα από τα αστέρια της Νότιγχαμ και ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του βρετανικού ποδόσφαιρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ