Η μεγάλη ευκαιρία της Νότιγχαμ (vids)

Η μεγάλη ευκαιρία της Νότιγχαμ (vids)

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στον φετινό μαραθώνιο της Τσάμπιονσιπ, κάτι που την έχει φέρει μια ανάσα (-1) από την πρώτη εξάδα των πλέι οφ, έχοντας μάλιστα και τρία ματς λιγότερα.

Η φετινή χρονιά εξελίσσεται ιδανικά για την Νότιγχαμ Φόρεστ. Η ομάδα του Βαγγέλη Μαρίνακη είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Τσάμπιονσιπ(τρία συνεχόμενα τρίποντα), έχοντας βάλει πλώρη για την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, η οποία οδηγεί στα πλέι οφς και στην διεκδίκηση της ανόδου. 

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ κάνει όργια στο δεύτερο μισό της σεζόν, κάτι που αποδεικνύεται  στον βαθμολογικό πίνακα. Η Νότιγχαμ Φόρεστ χτυπά πλέον την «πόρτα» της εξάδας, μιας και βρίσκεται στο -1 από αυτή, και σήμερα το βράδυ υποδεχόμενη την Κόβεντρι έχει μια μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί σε αυτή και να εδραιωθεί. 

Οι «Reds» βρίσκονται στην 8η θέση με 61 βαθμούς, και κόντρα στην Κόβεντρι θα ψάξουν την τέταρτη σερί νίκη τους, προκειμένου να πιάσουν την Σέλφιντ Γιουνάιτεντ, στην 5η θέση, με την Φόρεστ μάλιστα να έχει και τρία ματς λιγότερα από τους περισσότερους συνδιεκδικητές της εξάδας.

Ενας πραγματικός άθλος από την Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία δεν ξεκίνησε καλά τη φετινή σεζόν, αλλά πλέον είναι για τα καλά στο κόλπο των πλέι οφ ανόδου και θα παλέψει μέχρι το τέλος με όλες της τις δυνάμεις για να πετύχει τον μεγάλο στόχο της επιστροφής στα σαλόνια της Premier League. 

Και όλα αυτά χάρη στον εξαιρετικό τεχνικό της Στιβ Κούπερ, ο οποίος από την στιγμή που ανέλαβε της τύχες της ομάδας, έχει μετατρέψει σε τρένο την Νότιγχαμ, με μόνο την αδιανόητη και πρωτοπόρο Φούλαμ να έχει του Μάρκο Σίλβα έχει μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή στην Championship από την ημέρα που ο Κούπερ ανέλαβε να γίνει ο… σερίφης του Σέργουντ. 

Πλέον η Φόρεστ το μόνο που έχει να κάνει, είναι απόψε το βράδυ να επιβεβαιώσει την εξαιρετική της φόρμα κόντρα στην Κόβεντρι και να βρεθεί στην πρώτη εξάδα, η οποία δίνει το δικαίωμα στο όνειρο και την επιστροφή της ομάδας στον μαγικό κόσμο της Premier League, μετά από 24 χρόνια. 

Και με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τον τελευταίο καιρό, τότε σίγουρα οι πιθανότητες είναι με το μέρος της…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ