Ακινφένουα: «Μου είπαν ότι ήμουν χοντρός για το ποδόσφαιρο και παίζω 22 χρόνια»

Ακινφένουα: «Μου είπαν ότι ήμουν χοντρός για το ποδόσφαιρο και παίζω 22 χρόνια»

Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα μίλησε για το γεγονός ότι τον θεωρούσαν χοντρό και απάντησε στην κριτική που δέχτηκε στη διάρκεια της καριέρας του.

Ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα διανύει το 40ο έτος της ηλικίας του, ζυγίζει περισσότερα από 100 κιλά και δίνει μια σκληρή απάντηση σε όσους τον αμφισβήτησαν λόγω των κιλών του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου (21/05, 17:00) ωστόσο ο επιθετικός της Γουίκομ δίνει μεγάλη μάχη κόντρα στη Σάντερλαντ, με φόντο το εισιτήριο που οδηγεί στην δεύτερη κατηγορία πρωταθλήματος στην Αγγλία.

Στις δηλώσεις του για το ματς ο 40χρονος φορ μίλησε για τον τελικό που είναι το τελευταίο του παιχνίδι ενώ τόνισε πως παίζει 22 χρόνια μπάλα και έχει 200 γκολ.

«Είμαι απλά ο εαυτός μου. Το να είσαι αυτός που είσαι είναι το πιο ισχυρό πράγμα που έχουμε ως άτομα. Μερικοί άνθρωποι θα πουν: «Έχει το σώμα ενός παίκτη ράγκμπι ή ενός παλαιστή»‘ Όλοι έχουμε δικαίωμα στις απόψεις μας, αλλά θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι το πιο δυνατό πράγμα που έχουμε είναι το μυαλό μας και αν πιστέψουμε στον εαυτό μας, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Το μυαλό είναι ένα ισχυρό πράγμα. Μου είπαν ότι ήμουν πολύ χοντρός για να παίξω ποδόσφαιρο και παίζω ποδόσφαιρο 22 χρόνια. Δεν χρειάζομαι την αναγνώριση κανενός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγαλόσωμος στράικερ της Γουίκομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ