Ο Κάιπερς φέρνει 2.500.000 € στον Ολυμπιακό – Χαμός με τον Βέλγο φορ (Vids)

Ο Κάιπερς φέρνει 2.500.000 € στον Ολυμπιακό – Χαμός με τον Βέλγο φορ (Vids)

Ο Ούγκο Κάιπερς είναι έτοιμος να μεταγραφεί στη Γάνδη μετά τη μαγική σεζόν με τη Μαλίν και ο Ολυμπιακός «τρίβει» τα χέρια του για τον Βέλγο φορ.

Ο Ούγκο Κάιπερς μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό στη Μαλίν για περίπου 750.000 ευρώ και έναν χρόνο μετά έχει καταφέρει να εκτοξεύσει την αξία του και να θεωρείται ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο βελγικό πρωτάθλημα.

Ο 25χρονος στράικερ έφυγε με σκοπό να βρει χρόνο συμμετοχής και στη Μαλίν όχι μόνο ήταν αναντικατάστατος, αλλά αποτελούσε το σημείο αναφοράς της ομάδας και μέσα σε λίγους μήνες ήταν περιζήτητος. Ο Κάιπερς σε 31 ματς είχε 13 γκολ και 8 ασίστ, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω του και τις μεγάλες ομάδες του Βελγίου να τον παρακολουθούν στενά.

Η Γάνδη είναι η ομάδα που από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του, κατέθεσε επίσημη πρόταση η οποία απορρίφθηκε, όμως επέστρεψε και όλα δείχνουν ότι αργά ή γρήγορα ο Κάιπερς θα γίνει δικός της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο Βέλγιο ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη Γάνδη, πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ενώ αναμένεται να περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δυο ομάδες, με τη Μαλίν να ζητάει τουλάχιστον 5.000.000 ευρώ. Η Γάνδη θέλει διακαώς τον παίκτη ωστόσο ακόμη δεν έχει συμφωνήσει με την ομάδα του, αν και οι Βέλγοι αναφέρουν ότι είναι θέμα χρόνου.

Σε όλη αυτή την υπόθεση, ο μεγάλος κερδισμένος θα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει σημαντικό ποσοστό μεταπώλησης στο συμβόλαιο του Κάιπερς. Συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι έχουν ένα ποσοστό που αγγίζει το 50%, κάτι που σημαίνει ότι ο 25χρονος επιθετικός με την ολοκλήρωση της μετακίνησης του στη Γάνδη θα φέρει στα ταμεία της ομάδας 2.500.000 ευρώ.

Πέρα λοιπόν από τα χρήματα που πήρε από τη μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι από τη Μαλίν, μέσα σε έναν χρόνο θα είναι τριπλά κερδισμένος από την πώληση του Βέλγου φορ που έβγαλε μάτια στην πατρίδα του.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ