Να φύγει με το… κεφάλι ψηλά

Να φύγει με το… κεφάλι ψηλά

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τη Νορβηγία.

Μπραν – Μιοντάλεν (19:00): Ντέρμπι κορυφής για την 9η αγωνιστική στο Μπέργκεν. Η Μπραν ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν και δείχνει πως έχει τη δυναμική να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο. Φτάνει στο ματς από τέσσερις νίκες και είναι η μόνη αήττητη ομάδα της κατηγορίας, με ρεκόρ 6Ν-2Ι-0Η και γκολ 23-6. Παρουσιάζει την καλύτερη επιθετική συγκομιδή αλλά και το μικρότερο παθητικό τερμάτων στη λίγκα. Είναι στην 2η θέση με 20 βαθμούς, στο -2 από την κορυφή και το +2 από την 3η Σάντνες, έχοντας ματς λιγότερο.

Πολύ καλά τα δείγματα γραφής της Μιοντάλεν. Είναι αυτή που οδηγεί την κούρσα της κορυφής με 22 βαθμούς, στο +2 από τη Μπραν. Είχε έξι σερί νίκες και οκτώ ματς αήττητη, πριν χάσει εντός έδρας από την Ράνχαϊμ (4η). Το ερώτημα είναι πως θα αντιδράσει πλέον μετά την πρώτη απογοήτευση της χρονιάς. Μετράει συνολικά 7Ν-1Ι-1Η και γκολ 15-7. Έχει την τρίτη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας και την τρίτη καλύτερη άμυνα. Στόχος της φέτος είναι η άνοδος και ο ανταγωνισμός σκληρός.

Μπραν – Μιοντάλεν (19:00): Πολύ πειστική η εικόνα της Μπραν στι ςπρώτες αγωνιστικές. Καλά οργανωμένη ομάδα, συμπαγής, ξέρει τι ζητάει στο χορτάρι αλλά και πώς θα το πάρει. Μπορεί και επιβάλλει τον ρυθμό της, διατηρεί τον έλεγχο και κυκλοφορεί καλά τη μπάλα. Παρουσιάζει συνέπεια και πολλές λύσεις στη δημιουργία, σκοράρει με χαρακτηριστική άνεση και εμπνέει αξιοπιστία στα μετόπισθεν. Η Μιοντάλεν καταφέρνει να είναι πολύ αποτελεσματική. Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρει να διατηρήσει το συγκεκριμένο στοιχείο. Ικανή μεσοεπιθετικά, κυρίως στο παιχνίδι αντίδρασης και μιας επαφής. Διαθέτει λύσεις στο σκοράρισμα και με εξαίρεση το τελευταίο ματς βγάζει σιγουριά στην άμυνα. Δεν της αρέσει να ρισκάρει πολύ και βολεύεται καλύτερα σε mid tempo καταστάσεις.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Η Μπραν πράγματι μοιάζει να είναι ένα κλικ πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι όμως υπερβολικό να δίνεται φαβορί του 1.40 – 1.45 απέναντι στην πρωτοπόρο. Είναι προφανές πως οι πλατφόρμες θεωρούν συγκυριακή την κατάληψη της κορυφής από τη Μιοντάλεν. Οι γηπεδούχοι είναι πολύ δυνατοί σε όλες τις γραμμές, οι φιλοξενούμενοι δεδομένα θα ρίξουν το βάρος στα μετόπισθεν. Δεν θα είναι τόσο εύκολο να ανοίξει το παιχνίδι, με τη Μπραν να έχει τον πρώτο λόγο. Θα πάρουμε και μια κάλυψη και θα πάμε στοίχημα με το συνδυαστικό 1Χ & under 3,5 γκολ στο 1.70 της Stoiximan.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ράουφος – Ασάνε (19:00): Χαμηλά βρίσκονται στη βαθμολογία και οι δύο ομάδες. Δεν είναι μεγάλη η μεταξύ τους διαφορά. Στο στοίχημα, πάντως, η Ράουφος δίνεται μισό βήμα πιο μπροστά. Επίσης, στο 1-2-1 βρίσκουμε την τελευταία 4άδα αγώνων τους. Στο 1-1 έμεινε το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι, έτσι για την ιστορία.

Στο 2-2 με την Σταρτ, εκτός έδρας, έμεινε η Ράουφος προ ημερών. Ο πρώτος της βαθμός σε τρείς αγώνες, είχε χάσει εντός με 4-0 από την Στάμπαεκ και εκτός με 4-1 από την Κόνγκσβινγκερ. Επίσης, έχει μόλις μία νίκη στη σεζόν, το 2-0 εντός με την Μπρίνε (9/5). Είναι και το μοναδικό παιχνίδι που δεν έχει δεχτεί γκολ σε σύνολο 8 αγώνων (1-4-3, 8-15).

Η Ασάνε είναι λίγο πιο πάνω, με 9 βαθμούς (2-3-3, 11-18 γκολ) και χειρότερες επιδόσεις στην άμυνα. Πάντως, πήρε ανάσα το τελευταίο δεκαήμερο με τις δύο νίκες με 3-2 απέναντι σε Σόγκνταλ (εκτός) και Γκρόρουντ (εντός). Μέχρι πρότινος, είχε όλους κι όλους 3 βαθμούς σε 6 αγώνες, μέσα στους οποίους δύο βαριές ήττες εντός έδρας με 5-1 από την Σταρτ και με 4-0 από την Στάμπαεκ. Έχει δεχτεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια της, δεν έχει σκοράρει μόλις σε ένα, αυτό το τελευταίο που προαναφέραμε!

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Ράουφος – Ασάνε (19:00): Ποντάρουμε στα γκολ. Και στο ότι στο σκοράρουν και ότι δέχονται γκολ με άνεση. Πάμε στοίχημα με το G/G και Over 2,5 γκολ στο 1.80 (winmasters). Από την απόδοση και μόνο καταλαβαίνετε ότι η κάθε μία επιλογή δίνεται χαμηλά, γύρω στο 1.50.

Δες τι παίζει σήμερα στο κουπόνι

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ