Είναι επίσημο για τον Μοντέστο – Πότε θα ανακοινωθεί από τη Μόντσα

Είναι επίσημο για τον Μοντέστο – Πότε θα ανακοινωθεί από τη Μόντσα

Οι Ιταλοί θεωρούν δεδομένη τη συνεργασία του Μοντέστο με την Μόντσα - «Την 1η Ιουλίου πιάνει δουλειά ο Κορσικανός», τονίζουν στα ρεπορτάζ τους.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ιταλία για τον Φρανσουά Μοντέστο και την Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τους δημοσιογράφους στη γειτονική χώρα μάλιστα να θεωρούν δεδομένη πλέον τη συνεργασία του Κορσικανού με την ομάδα της Serie A.

Όπως ανέφερε το μεσημέρι της Τρίτης η ιστοσελίδα «ilgiorno.it», ο Φρανσουά Μοντέστο θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής των νεοφώτιστων της Serie A, καθώς οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της Μόντσα.

Η συνεργασία του Κορσικανού με την ιταλική ομάδα θα ξεκινήσει την 1η Ιουλίου, με τον Φρανσουά Μοντέστο να αποτελεί εισήγηση του CEO της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, όπως τονίζει χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται επίσης αναφορά στην εξαιρετική δουλειά που έκανε ο Κορσικανός παράγοντας στον Ολυμπιακό, αλλά και στη Νότιγχαμ Φόρεστ, με τους Ιταλούς να επισημαίνουν ότι ο Μοντέστο γνωρίζει πολύ καλά την αγορά και έχει διεθνή εμπειρία.

Οι Ιταλοί τονίζουν επίσης ότι θα παραμείνει στην ομάδα και ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής της Μόντσα, Φίλιπο Αντονέλι, χωρίς όμως να αναφέρουν σε ποιο πόστο.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ώρες η Gazzetta dello Sport είχε αναφερθεί επίσης στον Φρανσουά Μοντέστο και την Μόντσα, τονίζοντας ότι: «Η νέα Μόντσα παίρνει σάρκα και οστά και στελεχώνεται σκοπεύοντας να σκαρφαλώσει ψηλά στην ιεραρχία του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Ο Αντριάνο Γκαλιάνι προσλαμβάνει τον Φρανσουά Μοντέστο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ