«Τα είπαν ξανά το πρωί Ολυμπιακός και Ντε Σάνκτις»

«Τα είπαν ξανά το πρωί Ολυμπιακός και Ντε Σάνκτις»

Νέα (σημερινή) επικοινωνία του Ολυμπιακού με τον Ντε Σάνκτις αποκαλύπτουν οι Ιταλοί

Σε ανοιχτή γραμμή είναι ο Ολυμπιακός με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις. Και όπως αποκαλύπτουν τα Ιταλικά ΜΜΕ, το πρωί οι Ερυθρόλευκοι είχαν νέα επικοινωνία με τον βασικό υποψήφιο για τη θέση του γενικού διευθυντή του κλαμπ.

«Σήμερα το πρωί, υπήρξε νέα επικοινωνία προκειμένου να του δοθούν και άλλες πληροφορίες για το project αλλά και για τον ρόλο του στο κλαμπ» αναφέρουν μια σειρά από ΜΜΕ στη γειτονική χώρα. Παράλληλα πάντως γίνεται αναφορά και στο όνομα του Βάλτερ Σαμπατίνι, του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα στην πενταετία 2011-16. Αναφέρεται ως ένας ακόμη υποψήφιος για την θέση στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός τηρεί σιγή ιχθύος για την υπόθεση. Ότι δεν έχει σχολιάσει το παραμικρό σε σχέση με τις αναμενόμενες αλλαγές στο οργανόγραμμα του. Ούτε για τον Ντε Σάνκιτς που ήρθε στην Ελλάδα και για ένα τριήμερο ανέπτυξε τις ιδέες του, ούτε για τον Σαμπατίνι.

Ούτε για την θέση του «γενικού διευθυντή» που εδώ και χρόνια κρατά στο οργανόγραμμα η Λίνα Σουλούκου. Ούτε για δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για δεδομένη συμφωνία της Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με τον αρχισκάουτ του Ερυθρόλευκου κλαμπ, τον Φρανσουά Μοντέστο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ