Γκλάσνερ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης άξιζε τη νίκη»

Γκλάσνερ: «Η Ρεάλ Μαδρίτης άξιζε τη νίκη»

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ τόνισε πως η Ρεάλ άξιζε τη νίκη, που πανηγύρισε επί της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο ευρωπαϊκό Super Cup.

Με ανάμεικτα συναισθήματα, δέχθηκε ο Ολιβερ Γκλάσνερ, την ήττα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης από την Ρεάλ Μαδρίτης με 2-0, στο ευρωπαϊκό Super Cup.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτο γκολ με φάουλ από τον Φετφατζίδη στο Κατάρ (vid)

«Δεχθήκαμε δύο γκολ, αλλά έχουμε εξελιχθεί σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα (σ.σ. ήττα 6-1 από την Μπάγερν). Πέτυχαν το πρώτο γκολ από κόρνερ και ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα να το αποδεχθεί, γιατί είχαμε παίξει πολύ καλά μέχρι τότε», σχολίασε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας και συνέχισε:

«Δεν εκμεταλλευθήκαμε τις ευκαιρίες μας. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη στην εστία και άξιζε να νικήσει. Δεν ήμασταν καλοί στην τελευταία πάσα και στην τελική σέντρα. Πρέπει να βελτιωθούμε σ’ αυτούς τους τομείς.

Η σημερινή απόδοση, μού δίνει αισιοδοξία για τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά απέναντι σε τέτοιου είδους αντίπαλο, δεν είναι αρκετή. Είναι κάτι που με απογοητεύει μέσα μου, αλλά πρέπει να το αποδεχθώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι σε άλλο επίπεδο και το ξέραμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ