Σέλτικ – Ρέιντζερς 4-0: Ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά

Σέλτικ – Ρέιντζερς 4-0: Ντέρμπι ήταν μόνο στα χαρτιά

Η Σέλτικ επικράτησε με 4-0 επί της μισητής Ρέιντζερς στο πρώτο «Old Firm» της φετινής σεζόν

Διαστημική Σέλτικ επικράτησε με 4-0 επί της μισητής Ρέιντζερς στο Celtic Park για το πρώτο «Οld Firm» της σεζόν δείχνοντας ποιο είναι και φέτος το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν ξεκίνησε στην βασική 11αδα αλλά με τη συμπλήρωση 5 λεπτών αντικατέστησε τον τραυματία Φουρουχάσι.

Διαβάστε επίσης: Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Μαρσέλο: «Αν είναι να πεθάνω τώρα, ας πεθάνω…»

Το πάρτι των Κελτών ξεκίνησε στο 8’αφού στην πρώτη επίσκεψη στα καρέ της Ρέιντζερς ο Αμπάντα άνοιξε το σκορ μέσα σε πανδαιμόνιο. Η Σέλτικ συνέχισε δαιμονισμένα και στο 32′ ο Ζότα πλάσαρε σωστά βάζοντας τις βάσεις νίκης με τους φιλοξενούμενους να είναι απλώς χαμένοι στο γήπεδο.

Το ημίχρονο όμως τελείωσε με 3-0 αφού πάλι ο Αμπάντα στο 40΄ με σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου σε ένα ντέρμπι που ήταν μόνο στα χαρτιά.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε με τα πολλά σκληρά μαρκαρίσματα που υπήρχαν. Το τελικό 4-0 έγραψε στο 79′ ο Τέρνμπουλ μετά από λάθος της άμυνας της Ρέϊντζερς.

ΣΕΛΤΙΚ: Χαρτ, Κάρτερ Βίκερς, Στάρφελτ (57’ Γεντς), Γιουράνοβιτς, Τέιλορ, ΜακΓκρέγκορ, Ο’Ράιλι (72’ Μαεντά), Αμπάντα (72’ Τέρνμπουλ), Χατάτε (72’ Μόυι), Ζότα, Φουρουχάσι (6’ Γιακουμάκης)

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΛάφλιν, Γκόλντσον, Μπάρισιτς, Ταβερνιέ, Ντέιβις, Λούντστραμ (77’ Σακαλά), Σαντς, Καμαρά (46’ Ράιτ), Κεντ (77’ Τζακ), Τίλμαν (60’ Μορέλος), Τσόλακ (60’ Άρφιλντ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ