Μαρτίνς: «Γι’ αυτό δεν πήγα στη Χαλ»

Μαρτίνς: «Γι’ αυτό δεν πήγα στη Χαλ»

Ο Πέδρο Μαρτίνς με ανάρτηση του στο instagram, επιβεβαίωσε το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις με την Χαλ, αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησε η συμφωνία με την ομάδα του Mr. «Survivor», Aτζούν Ιλιτζαλί.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε πολύ κοντά στο να συνεχίσει την προπονητική καριέρα στην Χαλ, του Mr. «Survivor», Ατζούν Ιλιτζαλί. Μάλιστα ο 52χρονος τεχνικός παρακολούθησε την αναμέτρηση κόντρα στην Γουίγκαν, στην οποία μάλιστα σκόραρε ο Δημήτρης Πέλκας, ωστόσο οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών οδηγήθηκαν σε «ναυάγιο».

Ο Μαρτίνς πήρε θέση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν οριστικοποιήθηκε το «deal». Μάλιστα ο Πορτογάλος χαρακτήρισε τις Τίγρεις ως κλαμπ με καλή διοίκηση και δομή Premier League.

Διαβάστε επίσης: Σισέ: «Περνάω μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες – Ζητάω συγγνώμη, έκανα λάθος» (pic)

Η ανάρτηση του Πέδρο Μαρτίνς:

«Μετά τις διαπραγματεύσεις, που δημοσιοποιήθηκαν με τη Χαλ, να πω ότι ήταν τιμή μου που έλαβα την πρόσκληση να προπονήσω έναν σπουδαίο σύλλογο, καλά διοικούμενο και με δομή Premier League.

Είμαι πολύ ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχτηκαν, ιδιαίτερα στο πρόσωπο του Προέδρου της, κύριου Ατζούν Ιλιτσαλί, ο οποίος έκανε τα πάντα προς το συμφέρον και την προθυμία να με προσλάβει ως επικεφαλής προπονητή. Όμως, δυστυχώς, αυτή τη στιγμή δεν πληρούνταν οι προϋποθέσεις που θα επέτρεπαν μια συμφωνία.

Η Χαλ Σίτι είναι ένας σπουδαίος αγγλικός σύλλογος και είναι σε καλά χέρια για να φτάσει στην Premier League νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς. Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ