Βλαχοδήμος: «Είμαι συγκεντρωμένος στην Μπενφίκα, έχω συμβόλαιο»

Βλαχοδήμος: «Είμαι συγκεντρωμένος στην Μπενφίκα, έχω συμβόλαιο»

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θέλησε να ρίξει τους τόνους σχετικά με το συμβόλαιό του και των όσων ακούγονται σχετικά με την παραμονή του στη Λισαβόνα.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πραγματοποιεί την μία κορυφαία εμφάνισης μετά την άλλη το τελευταίο διάστημα με τη φανέλα της Μπενφίκα και όπως είναι λογικό, το όνομά του αρχίζει και πάλι να βρίσκεται στο επίκεντρο των ρεπορτάζ, κυρίως για το θέμα του συμβολαίου του, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Έλληνας γκολκίπερ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Γιουβέντους για το Champions League, θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να κατεβάσει λίγο τους τόνους, ωστόσο τόνισε πως δεν ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Στους καλύτερους της Ευρώπης σε «παραγωγή» παικτών Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ – Ποια ομάδα είναι στην κορυφή

«Νιώθω άνετα εδώ. Η Μπενφίκα είναι μια σπουδαία ομάδα και είμαι χαρούμενος. Έχω συμβόλαιο και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον για μας», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για το ότι τα δημοσιεύματα πολύ συχνά τον φέρνουν κοντά στη έξοδο από τους «Αετούς», με τον ίδιο να απαντάει:

«Υπάρχει πάντα φημολογία, μερικές φορές πάρα πολύ μεγάλη. Είμαι συγκεντρωμένος στην Μπενφίκα και στη δουλειά μου. Θέλω να δίνω το 100% ή και περισσότερο σε κάθε παιχνίδι για την ομάδα μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ