Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αστον Βίλα 4-2: Με τεσσάρα, «πέταξε» για τους «16»

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Αστον Βίλα 4-2: Με τεσσάρα, «πέταξε» για τους «16»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε (4-2) της Αστον Βίλα, τσεκάροντας το εισιτήριο για τους «16» του EFL Cup.

Πήρε… εκδίκηση και το εισιτήριο για τους «16» του EFL Cup η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Λίγες μέρες μετά την ήττα στην Premier League από την Αστον Βίλα, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ επικράτησε των «Χωριατών» με 4-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Τα πάντα συνέβησαν στο δεύτερο ημίχρονο. «Βροχή» από γκολ, με την αρχή να γίνεται στο 48ο λεπτό. Η Βίλα έκλεψε στον άξονα, ο Ράμσεϊ έβγαλε με τη μία κάθετα στον Γουότκινς που έφυγε μόνος με τον Ντουμπράβκα και τον πλάσαρε για το 1-0.

Διαβάστε επίσης: Ομπράντοβιτς: Έσταξε μέλι για τον Ολυμπιακό, το άφησε ανοιχτό για Παπαπέτρου

Το γκολ αφύπνισε τη Γιουνάιτεντ και με τη σέντρα, ο Φερνάντες,  γύρισε την μπάλα στον Μαρσιάλ κι εκείνος εξ επαφής έγραψε το 1-1.

Η μπάλα ήταν πάνω-κάτω και στο 61ο λεπτό, ο Γιανγκ σέντραρε από δεξιά, ο Μπέιλι έπιασε την κεφαλιά στο πίσω δοκάρι και ο Νταλότ πέτυχε αυτογκόλ για το 2-1. Στο 64’ ο Ράσφορντ σημάδεψε το δοκάρι αλλά στο 67’ ο Ράσφορντ εκμεταλλεύτηκε διαδοχικά λάθη στην άμυνα της Βίλα και από κοντά πλάσαρε για το 2-2.

Η Γιουνάιτεντ έχανε τη μία ευκαιρία πίσω από την άλλη και στο 78ο λεπτό ο Όλσεν έκανε τραγικό λάθος. Ο Γκαρνάτσο έκλεψε κι έδωσε στον Φερνάντες, που εκτέλεσε από το πέναλτι για το 3-2. Στο 89’ η Γιουνάιτεντ άγγιξε το 4ο γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον ΜακΤόμινεϊ, αλλά ο ίδιος στο 90+1’ έκανε το 4-2 με τρομερή προβολή μετά από μαγική ασίστ του Γκαρνάτσο.

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντουμπράβκα, Λίντελεφ (87’ Μαρτίνες), Μαλάσια, Μαγκουάιρ, Νταλότ, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (62’ Έρικσεν), Φαν ντε Μπέικ (62’ Γκαρνάτσο), Φερνάντες, Ράσφορντ (82’ Κασμίρο), Μαρσιάλ (62’ Ελάνγκα)

ΒΙΛΑ: Όλσεν, Κονσά (59’ Μινγκς), Γιανγκ (74’ Κας), Τσέιμπερς, Αουγκούστινσον (80’ Ντιν), Καμαρά, Ντόουγκλας Λουίζ, ΜακΓκίν, Ράμσεϊ (59’ Μπουενδιά), Γουότκινς, Ινγκς (59’ Μπέιλι)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ