Ομπράντοβιτς: Έσταξε μέλι για τον Ολυμπιακό, το άφησε ανοιχτό για Παπαπέτρου

Ομπράντοβιτς: Έσταξε μέλι για τον Ολυμπιακό, το άφησε ανοιχτό για Παπαπέτρου

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχάρη τους Ερυθρόλευκους για την εμφάνισή τους και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου στα «παράθυρα».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μετά την ήττα της Παρτιζάν από τους Ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ με 87-58 για την 7η αγωνιστική της Euroleague. Ο τεχνικός της σέρβικης ομάδας συνεχάρη τους Ερυθρόλευκους, οι οποίοι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου, έκαναν πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Μπαρτζώκας: «Επρεπε να κερδίσουμε, ήμασταν σοβαροί στην άμυνα»

Παράλληλα, ρωτήθηκε για το εάν ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα αγωνιστεί στα «παράθυρα» με την εθνική ομάδα, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ο διεθνής φόργουορντ στις αναμετρήσεις με Λετονία και Βέλγιο, τονίζοντας ότι αυτό είναι θέμα που θα συζητηθεί ανάμεσα στην ΕΟΚ και την Παρτιζάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Πρέπει να συγχαρώ τον Ολυμπιακό γιατί έπαιξε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι πολύ άσχημα, δεν είχαμε ενέργεια και μόνο στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα παρουσιάστηκε έτοιμη να παλέψει. Όλα τα άλλα ήταν ξεκάθαρα. Είπα στους παίκτες μου πριν από το παιχνίδι ότι θα έπρεπε να επιστρέψουμε στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι με την αίσθηση πως θα τα έχουμε δώσει όλα. Αλλά συνέβη το αντίθετο».

Για το γεγονός ότι παρατάχθηκε η Παρτιζάν με 9 παίκτες: «Δεν θέλω να χρησιμοποιώ ως δικαιολογία την κατάσταση ανάμεσα σε FIBA-Euroleague. Είναι προφανές πως παίξαμε χωρίς 6 παίκτες. Η εθνική ομάδα της Σερβίας έχει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και δώσαμε 2 παίκτες, ενώ 1 ήταν τραυματίας. Δεν είναι τωρινό το πρόβλημα, είναι χρόνια αυτό το πρόβλημα. Τα χρόνια περνάνε και δεν βρίσκονται λύσεις. Πρέπει να βρεθεί μια λύση, είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να καταλάβουμε και το τίμημα για τους παίκτες, είναι πιο δύσκολο ειδικά γι αυτούς».

Για το αν θα συμμετάσχει ο Παπαπέτρου στα παιχνίδια της Εθνικής: «Είναι θέμα της Παρτιζάν και της Εθνικής. Εγώ είμαι προπονητής, αυτό είναι θέμα μεταξύ της Εθνικής και της Παρτιζάν».

Για το αν η Παρτιζάν συμφώνησε με μεταγραφή: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Ακούγονται πολλά από το ξεκίνημα της σεζόν και οι πληροφορίες μεταφέρονται γρήγορα. Αν ίσχυαν όλα αυτά θα είχαμε 3 παίκτες με 10 ομάδες. Θα δούμε για το μέλλον. Εγώ τώρα επικεντρώνομαι στο παιχνίδι και στην ήττα που είχαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ